Hogyan lehetne felnyitni az apuka szemét (egyáltalán fel lehet), hogy foglalkozzon többet a gyerekeivel?
Figyelt kérdés
"Nem a gyerekektől válok, hanem tőled" felkiáltással lelépett egy évvel ezelőtt, és azóta egyre csökkenő mértékben tartja a kapcsolatot a gyerekekkel. Most már gyakorlatilag hetente-kéthetente pár órára viszi el őket, akkor van közös program az új nőjével, és ennyi a kapcsolattartás a részéről. Próbáltam vele beszélni, hogy ez így nem jó hosszútávon, mert így teljesen meg fog gyengülni a gyerekeivel a kapcsolat, mert már sajnos a gyerekek sem igazán hiányolják az apjukat. Vissza lehet fordítani ezt a folyamatot? Van akinek sikerült hasonló szituban felnyitni az apa szemét, hogy el fogja így veszíteni a gyerekeit?2021. nov. 6. 21:15
1/12 anonim válasza:
Ha nem akar a gyerekekkel foglalkozni, akkor hiába mesélsz neki akármit
2/12 anonim válasza:
Ne erőltesd nincs semmi értelme.
Ha mégjobban nyűg és kötelező lesz akkor lehet ennyit sem viszi majd őket. A lathatas csak jog de nem lehet kierőszakolni, ahogy a szeretetet sem.
3/12 anonim válasza:
Mért akarod ezt elérni? Nem tűnik olyan jó embernek, aki a gyerekek számára követendő példa lenne.
4/12 anonim válasza:
Felnptt ember, ha nem akar nem fog változni.
5/12 anonim válasza:
Amiket én magam körül látok, ez a leggyakoribb. Apuka szépen lassan eltávolodik a gyerekektől.
Nem nagyon tudsz mit csinálni.
6/12 anonim válasza:
Nálunk is ez van, 3 hónapja nem kereste a gyerekeit, de elmondása szerint ő jó apa.
Közben meg azt hangoztatja, hogy én nem adom őket oda.
Kár erőltetni.
7/12 A kérdező kommentje:
3, 5: El vagyok keseredve emiatt nagyon. Nekem nincsenek rokonaim, szüleim meghaltak, bátyám alkoholista, egyéb rokonok szerte a világban, és nincs is igazán kapcsolat velük. Párkapcsolatom még nincs, és ki tudja lesz-e. Ha bármi történne velem (sajnos nem vagyok teljesen egészséges), akkor az apukájukhoz fognak kerülni a gyerekek, és ha így meggyengül a kapcsolat közöttük, akkor gyakorlatilag mintha egy idegenhez kerülnének olyan lenne.
2021. nov. 7. 09:12
8/12 A kérdező kommentje:
6: próbáltál beszélni ezzel kapcsolatban az apukával? A gyerekek hiányolják őt?
2021. nov. 7. 09:21
9/12 anonim válasza:
He nem akar velük foglalkozni akkor nem fog. Még mindig jobb, mintha "kényszerből" elvinné őket, és bunkó lenne mert csak nyűg neki. Az én apám pl ilyen volt.
10/12 anonim válasza:
6-os vagyok.
Próbáltam, most hétvégére is ígérte, hogy jön. Nem is jelentkezett. Utoljára nyáron voltak nála egy pár órát.
A nagyobbikat egyáltalán nem érdekli, a kicsi időnként emlegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!