Hogyan lehetne felnyitni az apuka szemét (egyáltalán fel lehet), hogy foglalkozzon többet a gyerekeivel?
Figyelt kérdés
"Nem a gyerekektől válok, hanem tőled" felkiáltással lelépett egy évvel ezelőtt, és azóta egyre csökkenő mértékben tartja a kapcsolatot a gyerekekkel. Most már gyakorlatilag hetente-kéthetente pár órára viszi el őket, akkor van közös program az új nőjével, és ennyi a kapcsolattartás a részéről. Próbáltam vele beszélni, hogy ez így nem jó hosszútávon, mert így teljesen meg fog gyengülni a gyerekeivel a kapcsolat, mert már sajnos a gyerekek sem igazán hiányolják az apjukat. Vissza lehet fordítani ezt a folyamatot? Van akinek sikerült hasonló szituban felnyitni az apa szemét, hogy el fogja így veszíteni a gyerekeit?2021. nov. 6. 21:15
11/12 anonim válasza:
Nem lehet. Törődj bele, hogy ő a gyerekek miatt IS vált el. Ennyi.
12/12 anonim válasza:
A többieket megerősítve én is azt mondom, hogy erőltetni, rábeszélni nem tudsz semmit, és nem is érdemes. Inkább próbálj egy új élettársat keresni, aki a gyerekeidnek is jó pótapja lenne. Tudom, gyerekekkel a hátad mögött nem könnyű, de ha meg sem próbálod, akkor már elve vesztes vagy. És próbáld a rokonaiddal is feleleveníteni a kapcsolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!