Hogy tudnám felnyitni a szemét húgomnak, hogy ne sértődjön meg?
Húgom egy pasival él már 7 éve.
A csávónak sosem volt állandó munkahelye, vagy azt csinálja, hogy kimegy dolgozni külföldre 1-2 hónapra, utána otthon ül hónapokig, vagy besegít a szülei vállalkozásába, de akkora jövedelme nincs ebből.
Amikor van pénz mindenre költik, nem nézik meg az árakat a boltban.
Húgom állami helyen dolgozik, állandó bevétele van, úgy 350 ezret keres.
3 éve dolgozik.
Albérletben élnek, garzonban.
Gyakran előfordul, hogy a szüleimtől kér pénzt hó végén, mert nem elég a bevételük.
Ha a párja is megkeresne ugyanennyit, akkor 700 ezer Ft-ból nem hiszem el, hogy nem bírnának ketten megélni, sok helyen ebből egy család megél.
Húgom még fiatal lány, nem értem miért marad egy ilyen férfivel, mikor ő diplomás, a pasinak még érettségije sincs, csak álmodozik.
Egyik nap kitalálja, hogy pl programozó lesz, aztán megint mást talál ki.
Amúgy nincs vele más gond, nem iszik, nem erőszakos, de szerintem mellette nem fog haladni semmire.
És még csak azt se tudnám mondani, hogy jól néz ki a csávó, elhízott.
Húgomnak önbizalomhiánya lehet?
Egyetemre járt, nem értem ott miért nem ismerkedett.
Vagy miért nem mondja meg a csávónak, hogy menjen el ő is dolgozni normál munkahelyre, ha barátnőt, élettársat akar?
Figyelj, az a helyzet, hogy egyet értek az előttem szólókkal!
Sajnos nem mondhatod meg neki hogy mit csináljon, csak tanácsolni tudsz de azt is csak akkor ha segítséget kérne esetleg
Vannak olyan dolgok amiket nem tudsz sajna megvaltoztatni elhiszem hogy szeretnéd hogy jobb legyen neki de sajnos nem tehetsz semmit
Neki kellene felismernie hogy ez hosszú távon így nem biztos hogy előnyös helyzet lesz…
Nem hinném, hogy ez lenne a háttérben, semmi intimitás nincs köztük, amit egy átlag párnál megfigyelsz.
Egyszerűen megszokta, olyan, mintha testvérek lennének.
Ehhez viszont fiatal, 27 éves gyermektelen nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!