Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit éreznél ha a hugod/nővéred...

Mit éreznél ha a hugod/nővéred sokkal magasabb anyagi színvonalon élne mint te mert gazdag férfihoz ment hozzá?

Figyelt kérdés

Van két lány testvér. Az idősebbik egy gazdaghoz ment férjhez, új Audikkal járnak és természetesen külön autójuk van. Most építettek új házat, a nő otthon van a gyerekekkel, soha nem kell visszamennie dolgozni.

A kisebbik egy kevésbé tehetőshöz ment hozzá. Jelenleg ő sem dolgozik mert gyesen van viszont utána vissza kell mennie valószínűleg mert a férje egy egyszerű munkás. Egy felújított házban élnek, egy öreg autón osztozkodnak, a férje robogóval megy dolgozni hogy a feleség tudjon valahogy menni a gyerekekkel.

A lányok normális körülmények közt nőttek fel. Az apjuk kisvállalkozó, nem gazdag de azért mindenük megvolt, pl nem saját zsebből fizették a jogsijukat, ha kellett akkor kaptak uj biciklit, jártak évente egyszer külföldön, szép kertes házban éltek.

Szerinted a kisebbik irigykedve néz a nővérére? Jó testvérek amugy

nov. 15. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
nov. 15. 15:31
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

idősebb egy kitartott feleség ,emiatt miėrt lehetne irigykedni.

kisebbik vissza fog menni dolgozni lesz saját jövedelme ,az többet ér .

nov. 15. 15:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy írod le, mintha a fiatalabbnak olyan hú de sanyarú sorsa lenne. Van (remélhetőleg) boldog házassága, gyereke, szép felújított háza és még autója is. Ki a rossebet érdekel, hogy régi? Nem mindenkinek státusz egy új guruló konzervdoboz. A saját tulajdonú, jó állapotú ingatlan meg rengeteg mai fiatalnak elérhetetlen és nem csak a mélyszegényekről vagy a munkakerülőkről beszélek.
nov. 15. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én jól keresek nőként, de párom nem. Viszont, ha a tesóm hozzá menne egy gazdag pasihoz, akkor sem irigyelném, hanem büszke lennék magamra, hogy engem nem eltartani kell.
nov. 15. 18:44
 15/19 A kérdező kommentje:
A kisebbiknek nincs autoja. A férjének a 20 éves autóján osztozkodnak. Nincs sanyarú sorsa de az biztos hogy nem engedhetnek meg nyaralásokat, nem 2 szintes házban laknak és a pénzt is be kell osztaniuk. Alacsonyabb szinvonalon élnek mint amilyen szinvnalon élt gyerekként a szüleivel. A nővére pont ellenkezőleg, sokkal jobb körülmények közt van mint gyerekként.
nov. 16. 02:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul látod a dolgokat. Azért van 20 éves kocsink, mert minél több pénzt fektetünk be, hogy 2 év múlva dolgozni se kelljen. Ha akarnánk mi is vehetnénk eletromos autót és jobb házat. Nem, nem vagyok irigy, én olyan tudással rendelkezem, amivel nővérem sose fog.
nov. 16. 03:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö mindegy hogy 20 éves AZ Auto de AZ övék vissza tud menni dolgozni saját bevéte lesz ,

Saját házuk Van AZ sem számit hogy felujitot ,nyaralni elmenek ha több pénzük lesz.

AZ idösebb Továbra IS CSAK egy Htb

nov. 16. 05:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gazdagabb a tesóm. És mégis jóban vagyunk. A másik, hogy az évek alatt változhat is a helyzet, épp ki van jobb vagy rosszabb passzban és most nem csak anyagilag gondolom. Mindenkinek meg van a maga keresztje. Válás, gyerekek, költözések, barátok, tehetség, egészség... bármi. Nem csak anyagiak miatt lehet a másikat irigyelni.
nov. 17. 20:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 20 éves kocsim van...nem is szándékozom lecserélni, mer szeretem, pedig megtehetném.

Most ez marhára nem jelent semmit.

Én legalább senkitől nem függök.

nov. 17. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!