Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Létezik jó fiú-lány testvéri...

Létezik jó fiú-lány testvéri kapcsolat, vagy csak az azonos nemű testvérek jönnek ki egymással?

Figyelt kérdés

Anyukámnak van egy bátyja, de mindig is elég rossz volt a kapcsolatuk. Nagybátyám gyakran megverte anyukámat, amikor gyerekek voltak, anyukám pedig mindig mamámhoz szaladt, hogy miért nem védi meg őt. :D

Most sem beszélnek túl sokat, inkább csak akkor, amikor anyukámnak valami fontos dolgot kell intéznie, és megkéri nagybátyámat, hogy segítsen neki, tehát mondhatni semleges a kapcsolatuk.

Anyukám azt szokta mondani, hogy ő nagyon nem szereti azt, hogy van testvére, és szerinte mindenkinek bőven elég lenne egy gyerek, nem kell testvér.

Ő nyilván csak a saját véleményét mondta el, szóval nem azért írtam le a bátyjával való viszonyát, hogy általánosítsak.

Ti ismertek olyan ellenkező nemű testvérpárt, akik egész jól kijönnek egymással?

Nekem nincs testvérem, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. :D

nov. 4. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, az unokahúgom és az öccse.
nov. 4. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen, férjem gyerekei, fiú-lány ikrek, már felnőtt emberek, és nagyon jó a kapcsolatuk.
nov. 4. 18:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze, én is ismerek több ilyet.
nov. 4. 18:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én és az öcsém.
nov. 4. 18:27
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Elég jó a viszonyom a hugommal.

Mondjuk nem beszélünk sokat,mert neki jelenleg más a prioritás (2db 3 és 1db 5éves okok.).

Persze mi is votultuk "rosszban" de annak mint minden xarnak a munka (hiánya) volt az oka.

nov. 4. 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Húgommal 5 éve nem beszéltem, öcsémmel nagyon jó a kapcsolatunk (húgom vele sem beszél, mert csak, most éppen ilyen hangulata van)
nov. 4. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

28N-36F vagyunk a batyammal, nem mindig voltunk joban.

Amikor o kamasz volt, en meg kisgyerek, nem igazan volt kozos temank. Aztan mikor en lettem kamasz, o fiatal felnott, jo lett a kapcsolat. Onnantol jo, ennek lassan mar 10 eve. Tavaly o volt az eskuvomon a tanum, az augusztusban szuletett unokahugat pedig mindennel jobban imadja.

nov. 4. 18:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Simán. Én (nő vagyok) kisebb koromban sokkal jobb kapcsolatban voltam bátyjámmal, mint a nővéremmel.
nov. 4. 19:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Teljesen jó a kapcsolatom a lánytesómmal. Ha pár napig nem ugrok be már reklamál, hogy feléjük se nézek.
nov. 4. 19:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Két öcsém van (nő vagyok). Mindkettővel nagyon jó, közeli a kapcsolatom. Mind a hárman felnőttek vagyunk, de mai napig hamarabb fordulunk egymáshoz, mint pl a szüleinkhet (pedig velük is jó a kapcsolat).
nov. 4. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!