Létezik jó fiú-lány testvéri kapcsolat, vagy csak az azonos nemű testvérek jönnek ki egymással?
Anyukámnak van egy bátyja, de mindig is elég rossz volt a kapcsolatuk. Nagybátyám gyakran megverte anyukámat, amikor gyerekek voltak, anyukám pedig mindig mamámhoz szaladt, hogy miért nem védi meg őt. :D
Most sem beszélnek túl sokat, inkább csak akkor, amikor anyukámnak valami fontos dolgot kell intéznie, és megkéri nagybátyámat, hogy segítsen neki, tehát mondhatni semleges a kapcsolatuk.
Anyukám azt szokta mondani, hogy ő nagyon nem szereti azt, hogy van testvére, és szerinte mindenkinek bőven elég lenne egy gyerek, nem kell testvér.
Ő nyilván csak a saját véleményét mondta el, szóval nem azért írtam le a bátyjával való viszonyát, hogy általánosítsak.
Ti ismertek olyan ellenkező nemű testvérpárt, akik egész jól kijönnek egymással?
Nekem nincs testvérem, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. :D
Elég jó a viszonyom a hugommal.
Mondjuk nem beszélünk sokat,mert neki jelenleg más a prioritás (2db 3 és 1db 5éves okok.).
Persze mi is votultuk "rosszban" de annak mint minden xarnak a munka (hiánya) volt az oka.
28N-36F vagyunk a batyammal, nem mindig voltunk joban.
Amikor o kamasz volt, en meg kisgyerek, nem igazan volt kozos temank. Aztan mikor en lettem kamasz, o fiatal felnott, jo lett a kapcsolat. Onnantol jo, ennek lassan mar 10 eve. Tavaly o volt az eskuvomon a tanum, az augusztusban szuletett unokahugat pedig mindennel jobban imadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!