Hogyan jöjjek ki jól a nővérem párjával?
Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok, a nővérem párja pedig 35 éves, és erdészként dolgozik.
Nincsen közös hobbink, érdeklődési körünk
okt. 24. 17:19
2/5 anonim válasza:
Neked nem kell kijönni vele, csak a növérednek
3/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem kell erőltetni a dolgot.
Normális, udvarias legyél vele, nem kell bunkózni, nem kell kerülni a társaságát, de nem kell ráakaszkodni sem.
Pár perces udvarias csevegésen túl semmi különös nem szükséges, ha nincsen sok közös téma.
4/5 anonim válasza:
Az erdész szakmája nem tudom hogy kapcsolódik a kérdéshez, de esetleg ne legyél egy gyökér és akkor minden oké lesz :D (tudom tudom szar volt :DD )
Amúgy komolyra véve a szót, kezdetben ne legyél egy flegma paraszt, főleg ha a másik fél nem ártott neked soha. :)))
5/5 anonim válasza:
Ha semmi közös témátok nincs, ne erőltesd a barátkozást. Udvariasan el lehet csevegni kicsit az időjárásról meg mizu a suliban, mit csinált a munkában és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!