Mit csináljak a húgom beképzelt párjával?
Alig akar köszönni nekem, ha valami családi összejövetel van. Múltkor mikor szereltem a kertben a fűkaszát és csak 5 percre lett volna szükségem a segítségére annyit, mondott, hogy ő csak irányítani szereti az embereket meg a saját vállalkozásába is ezt csinálja..
Továbbá mindig érezteti velem azt , hogy ő mennyivel gazdagabb én meg átlagos szegény ember vagyok mellette.
Már ráz a hideg mikor tudom , hogy valami kötelező családi eseményre menni kell. Mert ott meg mindenki előtt a normális udvarias férfit játssza..
26/F
Ignoráld, csinálj úgy, mintha nem is létezne.
Értsd eszéhez a viselkedését. Mást nem nagyon tudsz.
Nem bírtam volna ki hogy lenézően ne kérdezzem meg, hogy tényleg létezik olyan ember aki képes neked dolgozni?
Hagyd teljesen figyelmen kívül, családi összejövetelen meg direkt mindenki előtt kérnék tőle valamit, amire négyszemközt beflegmázna ès ha ott nem, akkor hoznám valamivel kellemetlen helyzetbe
Azért meghallgatnám a másik oldalt is, irigység szagot érzek.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!