Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnek hogy a húgom ne...

Mit tehetnek hogy a húgom ne viselkedjen így?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok ő 16, és lett nemrég egy barátnője aki az rosszabbik fajta "c" és teljesen elvittél olyan irányba húgy elviselhetetlen.

Folyamatosan üvölteti a házban a ciganyzenét, és minősíthetetlen ahogy beszél egyszerűen nem akarok vele mutatkozni mert nagyon gáz.

Multkor is elmentünk vásárolni és amikor felpróbált egy nagydrágot és megnézte a tükörben hangosan ezt mondta: "ijajj de kerek a bulám benne, moo", vagy az utcán is csak random ilyenek kiabál, hogy "csórókoporsó" és voltak ennél gázabb megnyilvánulásai.

Itthon amikor összeveszünk rendesen elátkoz, enyszerűen rosszul vagyok tőle, mit tehetnék?

szept. 5. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező vele programot csinálnod.
szept. 6. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Hol vannak a szülők?

Nem, egyáltalán nem kell ráhagyni, meg kizárni az életedből, az hova vezetne? 16 éves.

A szüleiteknek kéne egyszer erélyesen rászólni, hogy itt nincs cigánykodás.

szept. 6. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Attack
szept. 6. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Hogy lett egyáltalán, bármilyen kapcsolata egy ilyen kaszton kívülivel?

Valami szegregátumban vagy no-go zónában tengődtök?

szept. 6. 22:56
 15/15 anonim válasza:
Szia kérdező! Van valami változás?
szept. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!