Ha a lánytestvér (18 éves), ilyen viszonyba bonyolódik, akkor testvérként hogy viselkedjek?
Nem bukott meg, hanem évvesztes. Ugyan jogilag már nagykorú, de más értelemben meg nem: szülők tartják el, nincs saját keresete, munkája, se szakmája, se érettségije, se nyelvvizsgája, se jogosítványa, mert még tanuló, aki majd csak jövőre érettségizik.
Hazahozta a családnak bemutatni pasiját, aki egyben a tanára.
Szüleink örülnek nekik, amin lesokkolódtam. Ne kérdezzétek ez hogy lehet, mert én sem értem. Ráadásul anyukánk is pedagógus végzettségű, bár pályaelhagyó.
Azt tervezik, hogy együtt fognak élni már ősztől.
A fickó 12 évvel idősebb.
De nyilván nem ez a gond, hanem, hogy kije a tesómnak.
N(25)
Én a helyedben anyáddal beszélgetnék el, mert ebben a történetben számomra az ő viselkedése a legbizarabb.
Még ha már nem is pedagógus, de akkor is tudhatná, hogy ez nagyon nem okés.
És mosolyogva asszisztál hozzá?!
Anyaként és nőként is átláthatná, hogy itt vmi.nem kerek.
Tényleg nem a 12 évről van szó, hanem amit írtál, és amit nem véletlenül tiltanak törvények.
A tesód kezében semmi nincs, nagyon szépen irányítható, kihasználható lesz.
Anyátokkal beszélj, ő meg a tesóddal.
# 4 remélem soha többet nem fogsz tanítani, felháborítónak találom, hogy számodra ez pozitívum.
Ezek szerint a pedagógiai etikai kódex, a jogszabályok neked az égvilágon semmit nem jelentenek, és áthághatók?
# 6 Azért el ne ájulj attól, milyen jó ember a párod, hiszen nyilván már akkor kinézett magának, amikor még hivatalos kapcsolat volt köztetek, és szerintem te tudtad, mit érez irtántad már akkor is.
Szerintem ez nem változtat sokat a dolgon, "olyan" szemmel pásztázta a csajokat, amíg tanított, és éppen rajtad akadt meg a szeme, tehát nem simán diákként tekintett rátok, ez elég baj.
őszintén én sem értem 6-os optimizmusát.
akkor közeledett csak feléd, mikor már dolgozni kezdtél/egyetemre mentél?
anyádék és a barátaid mit szóltak? és a párod kollégái?
Rdklamozni kéne az Usaban..
Tanarkent vegeztel valamelyik neves egyetemen? Szereted a fiatal, gondjaidra bizott diakokat? Esetleg szexuálisan is vonzódsz felejuk? Semmi baj. Gyere Magyarorszagra. Mi nem itelunk el 20evre ha egyik diakoddal kefelsz, nem fog az arckeped az ujsagokban megjelenni, a nevedbol is csak a keresztneved kozoljuk.
Amit kinalunk? Naiv de szexi fiatal fiuk es lanyok, nemileg koran erők, versenykepes jövedelem ha 40evet letanitottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!