Másnál is úgy van, hogy a lánytestvér szereti a fiú tesóját, az meg csak gúnyolódik vele?
Állandóan csak beszólogat, kibeszél a haverjainak. Gyökér és bolond vagyok.
Mégcsak egy közös képre se áll össze velem.
Meg tök jó, hogy én mindig segítettem neki, ő meg egyszer nem képes kiállni értem, hanem gúnyolódik, hogy szenvedek.
Másoknál is ezt látom, ahol nővér és öcsike van, hogy ez történik. Mert övé a világ, ő bármit megtehet és semmit nem ad vissza a szeretetből, jóindulatból.
Odáig jutottam, hogy beszélni se akarok vele.
Nálunk is így volt. (3 év van köztünk) mondjuk nálunk ő volt a kedvenc a családban, ez is rásegített a viselkedéséhez. Ráadásul engem cseszegettek, hogy miért nem szeretem a tesómat. Hiába magyaráztam, hogy én szeretem, de annyira utálatosan viselkedik velem, hogy nehéz jó képet vágni hozzá.
Aztán elköltöztem otthonról, és nem foglalkoztam vele. Ha neki nem kell testvér, akkor én nem fogok könyörögni. Néha összefutunk a szülői házban, de ritkán, mert ő azért is hisztizik, hogy ha ő egy oda, akkor más ne menjen. És a mi családunkban ez is rendben van sajnos.
Elfogadtam, gyakorlatilag hogy nincs tesóm, és ennyi.
Ja, igen.
Vele is kivételeznek, kinyalják a seggét is. Én akkor is csak sz.r voltam, mert ő akisebb. Amikor majdnem megölt mert behajtotta a kocsival az árokba, nekem meg kellett volna akadályoznom az anyósülésről.
Őis akkor kapott vérszemet, mikor rájött, hogy ő az isten, a fiú, a kisebb, úgy sem cseszik le semmiért. Én meg ezerszer megmentettem már, imádtam.
Hát nekem van egy hugom...nagyon nem csípom, midenki őt jobban szereti meg anyám is csak azt mondja hogy ő koskorában is sokkal jobb volt stb. Én ezekért piszkálom ő azt mondja hogy szeret meg minden de közbe meg beárul mindené és zsarolgat de nagyon durván..9éves, asszem😅
14/L
Hoppá, félreolvastam, bocsi. :D
Visszaszívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!