Mit tehetnek hogy a húgom ne viselkedjen így?
Én 18 vagyok ő 16, és lett nemrég egy barátnője aki az rosszabbik fajta "c" és teljesen elvittél olyan irányba húgy elviselhetetlen.
Folyamatosan üvölteti a házban a ciganyzenét, és minősíthetetlen ahogy beszél egyszerűen nem akarok vele mutatkozni mert nagyon gáz.
Multkor is elmentünk vásárolni és amikor felpróbált egy nagydrágot és megnézte a tükörben hangosan ezt mondta: "ijajj de kerek a bulám benne, moo", vagy az utcán is csak random ilyenek kiabál, hogy "csórókoporsó" és voltak ennél gázabb megnyilvánulásai.
Itthon amikor összeveszünk rendesen elátkoz, enyszerűen rosszul vagyok tőle, mit tehetnék?
1.Próbálj vele beszélni erről, bár szerintem sok ráhatásod nem lesz, de attól még hátha észreveszi a gáz viselkedést ha valaki olyan mondja, akit elvileg szeret.
2. Ha az 1. nem használ kerüld a társaságát, amíg ilyen.
Semmi nem használ, hiába beszélek a fejével, ráadásul ez a lány olyan palik társaságában viszi akik, hát kicsit se bizalom gerjesztőek.
Egyáltalán nem akarom szerelmi életét befolyásolni, én sem tűrném el, de féltem ezektől a paliktól.
Sajnos nem tudom teljesen eltavolodni tőle, mert mert mindketten itthon lakunk és nem tudok mostanában elköltözni sem...
Mondd azt neki, hogy nem vagy menő, csak idegesítő, és te szégyelled magad helyette.
Távolodj el tőle!
Talán ezzel a padlóra fogod küldeni.
Tudom, hogy a húgod & jót akarsz neki, de muszáj lesz
#6:
A romák ellen felszólalni nem bűn.
7#
Ismétlem, távolodj el a húgodtól
Nincs jogod eltűrni a viselkedését
Szüleid hogy látják ezt? Ők próbálnak hatni rá?
Amúgy olyan korban van, amikor nehéz kezelni egy kamaszt még rossz társaság hatása nelkül is. Annyit tehetsz, hogy távol tartod magad tőle. Ha üvölteti a zenét (bármilyet), akkor megkérni, hogy használjon fülest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!