Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnek hogy a húgom ne...

Mit tehetnek hogy a húgom ne viselkedjen így?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok ő 16, és lett nemrég egy barátnője aki az rosszabbik fajta "c" és teljesen elvittél olyan irányba húgy elviselhetetlen.

Folyamatosan üvölteti a házban a ciganyzenét, és minősíthetetlen ahogy beszél egyszerűen nem akarok vele mutatkozni mert nagyon gáz.

Multkor is elmentünk vásárolni és amikor felpróbált egy nagydrágot és megnézte a tükörben hangosan ezt mondta: "ijajj de kerek a bulám benne, moo", vagy az utcán is csak random ilyenek kiabál, hogy "csórókoporsó" és voltak ennél gázabb megnyilvánulásai.

Itthon amikor összeveszünk rendesen elátkoz, enyszerűen rosszul vagyok tőle, mit tehetnék?

szept. 5. 13:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tegnap minden ok nélkül azt mondta nekem, hogy "a rák szipkázza a lelked" és azt hiszi vicces vagy menő, amikor rákérdez ék hogy ezt mégis miért mondta, csak annyit mond hogy viccel...
szept. 5. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1.Próbálj vele beszélni erről, bár szerintem sok ráhatásod nem lesz, de attól még hátha észreveszi a gáz viselkedést ha valaki olyan mondja, akit elvileg szeret.

2. Ha az 1. nem használ kerüld a társaságát, amíg ilyen.

szept. 5. 14:01
 3/15 A kérdező kommentje:

Semmi nem használ, hiába beszélek a fejével, ráadásul ez a lány olyan palik társaságában viszi akik, hát kicsit se bizalom gerjesztőek.

Egyáltalán nem akarom szerelmi életét befolyásolni, én sem tűrném el, de féltem ezektől a paliktól.

Sajnos nem tudom teljesen eltavolodni tőle, mert mert mindketten itthon lakunk és nem tudok mostanában elköltözni sem...

szept. 5. 14:05
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Miert kell beszelgetned vele vagy vasarolni menni? Nem te parod.
szept. 5. 14:12
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Mondd azt neki, hogy nem vagy menő, csak idegesítő, és te szégyelled magad helyette.

Távolodj el tőle!

Talán ezzel a padlóra fogod küldeni.

Tudom, hogy a húgod & jót akarsz neki, de muszáj lesz

szept. 5. 14:19
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen életszerűtlen, provokatív, romák ellen uszító kamukérdés.
szept. 5. 14:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Az volna a legjobb ha eltavolodna ettől a barátnőmtől, de nemhiszem hogy ez megtorténne
szept. 5. 14:58
 8/15 anonim ***** válasza:
95%

#6:

A romák ellen felszólalni nem bűn.

szept. 5. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

7#

Ismétlem, távolodj el a húgodtól

Nincs jogod eltűrni a viselkedését

szept. 5. 15:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szüleid hogy látják ezt? Ők próbálnak hatni rá?

Amúgy olyan korban van, amikor nehéz kezelni egy kamaszt még rossz társaság hatása nelkül is. Annyit tehetsz, hogy távol tartod magad tőle. Ha üvölteti a zenét (bármilyet), akkor megkérni, hogy használjon fülest.

szept. 5. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!