Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit kellene tennem, hogy a...

Mit kellene tennem, hogy a testverem normalisan viselkedjen? Mit csinalok rosszul?

Figyelt kérdés
4evvel idosebb a noverem. Soha nem volt felhotlen a kapcsolatunk,de az utobbi idoben elviselhetetlen az egesz. Egy honapja uj baratja van,akivel meg alig ismerik egymast,a fiu nagyon bekepzelt es folyton rolam beszelnek,hogy en milyen ember vagyok. Nem ismerem a csavot,egyszer talalkoztunk eddig. Legutobb felhivtam a testveremet egy iskolai palyazat miatt,ami fontos volt,a fiu konkretan szanalmasnak nevezett,amiert felhivtam mikozben a buszon ultek egyutt. Emiatt rairtam es megkerdeztem hogy mi a problemaja velem,elkezdte terelni a szot hogy semmi,de ilyen lekezelo stilusban. Az a baj,hogy emiatt nem hibaztathatom a fiut,mivel a noverem nem csak neki,hanem mindenkinek eloadja hogy en rossz vagyok,irigy vagyok ra amiert van valakije. Ami egyertelmuen hulyeseg mivel az elozo barataival soha semmi problemam nem volt,orultem neki ha boldog volt. Habar akkoriban is megcsinalt par szep dolgot, az is elofordult hogy megbeszeltuk,hogy talalkozunk es vartam ra fel oran keresztul,aggodtam hogy mi baja lehet mert nem vette fel,a legjobb baratnoje azt mondta,irt neki hogy beteg ezert be sem ment orara,elmentem a kollegiumhoz ahol lakott es a szobatarsatol tudtam meg hogy a kocsmaban van egy fiuval. Amikor meglattam azt hittem elajulok,mivel elotte volt a telefonja es mosolyogva kozolte hogy latta hogy hivtam csak nem ert ra. Vagy amikor az exemre rairt is ilyen huzas volt. Mostanaban a szuleimet probalja ellenem hangolni. Fogalmam sincs hogy miert csinalja ezt,de mar kezd kikesziteni az a viselkedes es nem tudok kihez fordulni,mert minden ismerose elott en vagyok az “elviselhetetlen testver”. Mindketten kollegiumban lakunk,de hetvegente hazajarunk es sokszor mar nincs kedvem hazajonni....
2019. okt. 6. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Én ezt így elmondanám a a helyedben a nővérednek, hogy nekem ez milyen rosszul esik és nem mellesleg szánalmas is, amit csinál. Ha nem hatja meg, akkor pedig minimalizálnám vele a kapcsolatot. Nem írnék neki, nem keresném, otthon se szólnék hozzá.
2019. okt. 6. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

Mit kellene tennem, hogy a testverem normalisan viselkedjen?

Neveld meg! Elvégre ez a te feladatod, nevelni a testvéredet.

Egy honapja uj baratja van,akivel meg alig ismerik egymast,a fiu nagyon bekepzelt es folyton rolam beszelnek,hogy en milyen ember vagyok.

Na ezt nem hiszem el, egy ismerkedő pár tuti nem rólad beszél folyton.

Hidd el, hogy van forróbb témájuk. Honnan vetted ezt a butaságot?

Nem ismerem a csavot,egyszer talalkoztunk eddig.

De máris elkönyvelted beképzeltnek?

A többi meg csak tinihiszti, bele sem megyek. Van bajod bőven.

2019. okt. 6. 13:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves masodik:)

Ha nem tudsz ertelmes valaszt adni,minek irsz ide egyaltalan? Ha szamodra ez hiszti,akkor javaslom hogy tolts el egy napot a helyemben! Koszi:)

2019. okt. 6. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
93%
Ha így van ahogyan leirtad,én az iln testvérrel megszakitanám a kapcsolatot.
2019. okt. 6. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!