Mit csináljak, ha a testvérem gyakran mossa a ruháit éjfél után és zavar a hangzavar az alvásban?
Figyelt kérdés
Máskor is tudna mosni, de egyszerűen nincs másokra tekintettel. (Üvöltő TV, zene,vihorászás,visítás, röfögés, nyögés, satöbbi)
Felnőttek vagyunk, együtt lakunk kényszermegoldásból, szülők nem velünk laknak.
Sokszor tettem szóvá a dolgokat, de eredménytelenül.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Nincs sok eszköz a kezemben.
Gondoltam hogy lekapcsolom éjszakára az áramot vagy elzarom a vizet, de hosszútávon ez úgysem megy.
aug. 30. 05:49
11/13 anonim válasza:
9: Mossa ki neki a franc, ő a bunkó (sokadik kérés ellenére is), és még a másik kedveskedjen neki? Pont az kell az ilyeneknek, igazolni a baromságaikat, testvér vagy nem testvér...
12/13 anonim válasza:
Társasházban lakunk, pont a mosókonyha mellett. Ha mos valaki 10óra után, párom fogja magát és kihúzza a konnektorból a mosógépet. Párszor megcsinálta, most már tudják, hogy éjjel nem mosunk mert a hülye nő a 3. emeletről lekapcsolja a mosógépet. Amúgy meg szerintem bérelj szobát vagy költözz igazán máshová.
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy így akarja elérni, hogy elköltözz, és egyedül maradjon a lakásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!