Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Akik végleg megszakították a...

Akik végleg megszakították a testvérükkel a kapcsolatot, a szülők kinek az oldalára álltak?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan aki végleg megszakította a testvérével a kapcsolatot nyomós okból, de a szülők a testvér oldalára álltak?

Mi történt, hogy a szülők a testvér mellé álltak?

aug. 26. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Semmi. Mi történt volna?
aug. 26. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Unokatestvéreméknél volt ilyen, ő megszakította a kapcsolatot a húgával.

A szülők a húg mellé álltak (mert az a kedvencke). Annyi történt, hogy a szülők háza egy eltartási szerződéssel a húgé lett a haláluk után.

aug. 26. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megszakítottam a kapcsolatot a testvéremmel, mert át akarták vágni anyagilag elég durván, de észnél voltam. A szüleink már nem élnek, de a család nagyobb része mellém állt, mivel a családtagok nagy részét szintén megpróbálták a férjével átvágni.
aug. 26. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
*át akartak vágni
aug. 26. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szülő vagyok, akinek a felnőtt gyerekei nem beszélnek egymással. Iszonyúan fáj, de el kell hogy fogadjam. Mindkettővel nagyon jóban vagyok, szinte naponta beszélek velük, de nem engedem, hogy egymást szidják előttem.

Ez az ő dolguk, nem hagyom, hogy belerángassanak. Mindkettőt ugyanúgy szeretem.

aug. 26. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:

A testvérem egy drogos parazita volt egész életében. Sosem dolgozott, lopott tőlünk, egész nap nálunk voltak a haverjai..kaja se volt otthon szinte soha, mindent felzabáltak. Anyám ezek ellenére imádta.

Egyszer elment balatonozni, az idő alatt felgyújtottam a cuccait. A házunk tulajdonosa ekkor már én lettem (hosszú sztori), a parazita nem volt bejelentve. Amikor be akart telepedni újra, rendőrt hívtam, nem engedtem be. Anyám mindenféle ghecinek elhordott a rendőrök előtt.

Parazitácska elment örökre. Ez több, mint 10 éve volt. Anyám mai napig sír utána. Azt kívánom tapadjanak össze, és dögöljenek meg együtt.

szept. 1. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Erzelemdus sztori
szept. 1. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!