Megszakították már veled a kapcsolatod? ki és miért?
Figyelt kérdés
általában sokan írják,hogy valakiven már nem tartják a kapcsolatot,rokonok,barátok,de fordítva megtörtént már veled? ki és mióta ismerted,mióta nem találkozik veled ,és mi lehet az oka ennek? hogy viseled?
Egy regi baratnom, mert a narcisztikus ferje mindenkitol elszeparalja.
A rokonokkal meg en nem tartom a kapcsolatot, minek? Sunyi, alattomos, szemet figurakkal nem allok szoba. ;-)
jún. 4. 14:55
2/17 anonim válasza:
Igen, de igazából nem volt semmi különösen drámai oka. Középsuliban volt egy közeli barátom, alattam egy évvel járt és nagyon jóban voltunk, hetente többször lógtunk együtt iskola után és volt, hogy egymásnál is aludtunk. Mikor én elballagtam, utána nyáron még teljesen normális volt minden, találkozgattunk, programokat szerveztünk, aztán mikor egyetemre mentem, egyszer csak elkezdett kevesebbet kommunikálni velem, csak akkor beszéltünk, ha én kerestem, találkozni meg sose ért rá. Egy idő után rákérdeztem, miért van ez, és először nem is válaszolt erre, csak többszöri kérdezés után bökte ki, hogy már teljesen más dolgok érdeklik, mint engem, és nem akar már velem barátkozni. Azóta nem beszélünk, semmit nem tudok róla. Ennek már több mint 15 éve.
jún. 4. 15:08
3/17 anonim válasza:
hugom
jún. 4. 15:29
4/17 anonim válasza:
A kamaszkori barátaim nem igen keresnek. Eljöttek az esküvőmre, tök jó bulit csaptunk, megbeszéltük hogy jönnek majd látogatóba, én hívtam is őket rendszeresen telefonon, de ők meg sosem engem. Nincs különösebb oka, gondolom ők is sokat dolgoznak meg én is, de azért hiányoznak. Most nyáron megpróbálom őket összeszedni a szülővárosomba, hátha sikerül egy időpontot találni, mikor a társaság nagy része pont otthon lesz.
Az egyik unokatestvéremmel is nagyon jóba voltam, idősebb tőlem vagy 6 évvel, hamarabb ment egyetemre, de igazából akkor szakadt meg a kapcsolat mikor házasodott. Pedig megígérte hogy jön babalátogatóba, és azóta se jött. D őt is fel akarom keresni valamikor.
jún. 4. 15:48
5/17 Metionin válasza:
Hajdani legjobb barátnőm elvágta velem minden kapcsolatát miután nem helyeseltem, hogy sunyiban felcsináltatta magát, hogy elvegye egy pasi.
jún. 4. 16:09
6/17 anonim válasza:
A nővéremnek fontosabb a férje családja, mint a saját szülei, vagy a saját családjából bárki. A férje vagy tíz éve közölte vele, hogy vagy megszakítja velem a kapcsolatot, vagy ő elhagyja. Azóta egyszer keresett meg, hogy pénz kell neki, nem adtam. A férje is megkeresett egyszer, hogy a nővérem telelfonja rossz, azért hív ő, és adjak nekik pénzt a gyerekekre. Akkor sem adtam. Kb 15 éve ilyen a viszony. Tudtommal a család többi részétől nincs eltiltva, mégse keres senkit.
jún. 4. 16:12
7/17 anonim válasza:
Egy gyerekkori baratnom, mert gyereket szultem es o utalja a gyerekeket 😅
jún. 4. 16:18
8/17 anonim válasza:
Az apám. Sosem nevelt igazán, nem is érdekelte sosem, hogy hogyan növök fel. Később a férjemet kikezdte valami mondvacsinált indokkal, legalább okot csinált magának, hogy többé ne is keressen.
Mivel eddig se vett részt aktívan az életemben, nincs minek hiányoznia, nem érintett mélyen. De ha az unokája egyszer kérdez majd róla, felkeresem, hogy magyarázza el neki ő. Mert én nem tudom.
jún. 4. 16:45
9/17 anonim válasza:
Egy középiskolai barátnőm.
Egy buliban összemelegedtünk a pasija haverjával.
Először azt mondta, nem illet volna, mert "házinyuszi", és haragszik rám.
Aztán kiderult, azért haragszik, mert ő akart volna nyomulni rá, de így már nem tud.
Minden kapcsolatot megszakított velem.
jún. 4. 17:47
10/17 anonim válasza:
Általános iskolában ismertem meg egy jó barátnőmet, aki 1 évfolyammal járt alattam. Általánosban sokat bandáztunk, együtt lógtunk. Amikor középiskolások lettünk nem kerestük egymást, aztán rá pár évre megkeresett, hogy segítsek neki egy projektben. Segítettem nekem és onnantól megint pár évet együtt lógtunk. Aztán mindenki befejezte a sulit és dolgozni kezdett. Ő beajánlott egy céghez, ahol ő is dolgozott. Én jóval jobban teljesítettem, mint ő (sajnos). De folyamatosan segítettem és próbáltam segíteni neki, de sehogy se tudtam, mert az a fajta ember, aki mindneki hülye csak én vagyok a helikopter. A barátnőmet kb másfél év múlva kirúgták, én nem tudtam erről. De meggyőződése szerint én rugattam ki. Le vagyok tiltva nála, meg se tudtuk beszélni. Legalábbis én nem tudtam megvédeni magam. Ennek kb már 6-7 éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!