Megszakították már veled a kapcsolatod? ki és miért?
Barátnőm.
Szült 2 lányt (fiút akart, nagyon csalódott volt), aztán én terhes lettem, és fiú lett. A második is.
Akkor sétált ki az életemből.
Több barátot is elveszitettem, van, akit vita miatt (a férjével, de ő is egyetértett vele), más csak simán lelépett másokhoz.
Rokonokkal sose voltunk szoros kapcsolatban.
Rokon.
Egy családtagom férje volt. A családtag meghalt, a férj bekattant a gyászba.
Minden hozzátartozót leépített.
Unikatesóm. Lány, kiemnt külföldre (keletre) megházasodni, aztán akkora nagyasszonynak gondolta magát, hogy minen rokont, barátot leépített. Okát nem tudjuk pontosan, allítólag őt mindenki csak kihasználta. Nem emlékszem egy alkalomra se, hogy bárki is kért volna tőle bármit is... Jelenleg csak az apja, anyja, tesója a hazai bázis, amúgy senki mással nem áll szóba. Ami amúgy izgi, mert ha hazajön, szó szerint bújkál előlünk rokon látogatásnál.
De most eléggé xarban van, mert a házassága zátonyra futott, viszont már van 1 gyereke. Megszívta...
Sógornőm. Amíg a férjem élt, addig tartottuk a kapcsolatot, ha erre jártak, bejöttek fél órára, ha mi arra jártunk, mi is meglátogattuk őket (előtte egyeztetve persze). Ezek a találkozások nem voltak gyakoriak, viszont telefonon beszéltünk kéthetente.
Férjem meghalt, sógornőm leléptetett. Ő nem hívott, ha én hívtam, érezhető volt, hogy a háta közepére se kíván. Egyszer mondott egy olyat, amit így is lehet érteni meg úgy is, azóta nem hívtam (17 éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!