Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megszakították már veled a...

Megszakították már veled a kapcsolatod? ki és miért?

Figyelt kérdés
általában sokan írják,hogy valakiven már nem tartják a kapcsolatot,rokonok,barátok,de fordítva megtörtént már veled? ki és mióta ismerted,mióta nem találkozik veled ,és mi lehet az oka ennek? hogy viseled?
jún. 4. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm.

Szült 2 lányt (fiút akart, nagyon csalódott volt), aztán én terhes lettem, és fiú lett. A második is.

Akkor sétált ki az életemből.

jún. 4. 17:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Több barátot is elveszitettem, van, akit vita miatt (a férjével, de ő is egyetértett vele), más csak simán lelépett másokhoz.

Rokonokkal sose voltunk szoros kapcsolatban.

jún. 4. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Rokon.

Egy családtagom férje volt. A családtag meghalt, a férj bekattant a gyászba.

Minden hozzátartozót leépített.

jún. 4. 18:07
 14/17 anonim válasza:
100%
A szüleimmel és a két húgommal.A anyám de kár rá ez a szó egy alattomos nő .Megtiltotta apámnak és a húgaimnak hogy mivel ő ki lett tiltva tőlünk akkor ők nem szólhatnak hozzá persze csak kellett mindenkinek egy kifogás egy faluba lakunk évi egyszer jöttek a húgaim meglátogatni a gyermekeimet .De egyébként nyugodtabb és boldogabb vagyok mióta nincsen hozzájuk közöm a gyerekeket sem érdekli mivel a kitiltásánál jelen voltak és elég gonosz volt és mocskod stílust engedett meg mindenkivel .
jún. 4. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Unikatesóm. Lány, kiemnt külföldre (keletre) megházasodni, aztán akkora nagyasszonynak gondolta magát, hogy minen rokont, barátot leépített. Okát nem tudjuk pontosan, allítólag őt mindenki csak kihasználta. Nem emlékszem egy alkalomra se, hogy bárki is kért volna tőle bármit is... Jelenleg csak az apja, anyja, tesója a hazai bázis, amúgy senki mással nem áll szóba. Ami amúgy izgi, mert ha hazajön, szó szerint bújkál előlünk rokon látogatásnál.

De most eléggé xarban van, mert a házassága zátonyra futott, viszont már van 1 gyereke. Megszívta...

jún. 5. 07:43
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Több barátnőm is. Általában suli befejezese utan tűntek el. (Közép, aztán a felsőfok) Nem tudom mi lehetett, csak halvány sejtésem, hogy az egyik behapizott és a f@sz fontosabb lett, a másik nem tudom miért, mert már volt hapija amikor megismertem és sokat házibuliztunk náluk, szóval nem a kapcsolata volt az oka. Még az esküvőre se hívott el, pedig a képek alapján kb minden közös ismerős ott volt, még az is, akikkel évek óta nem találkozott. Tipik ghostingok.
jún. 5. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Sógornőm. Amíg a férjem élt, addig tartottuk a kapcsolatot, ha erre jártak, bejöttek fél órára, ha mi arra jártunk, mi is meglátogattuk őket (előtte egyeztetve persze). Ezek a találkozások nem voltak gyakoriak, viszont telefonon beszéltünk kéthetente.

Férjem meghalt, sógornőm leléptetett. Ő nem hívott, ha én hívtam, érezhető volt, hogy a háta közepére se kíván. Egyszer mondott egy olyat, amit így is lehet érteni meg úgy is, azóta nem hívtam (17 éve).

jún. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!