Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Előfordult hogy megszakítóttát...

Előfordult hogy megszakítóttátok a testvéreitekkel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A tesóimmal nem valami szoros a kapcsolatom nem igazán kötődöm hozzájuk csak a kötelező kapcsolattartás van meg hogy "szia hogy vagy,kellemes ünnepeket vagy boldog születésnapot" nekem ebből elegem van és unom nem akarom velük tartani a kapcsolatot feleslegesnek tartom.De a kommunikáció is csak Facebookon van.
2023. ápr. 10. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem fordult elő, pedig 1000 km-re él tőlem, de hetente beszélgetünk skype-on vagy 3 órát.

Természetesen te azt csinálsz amit akarsz, de elmondanám, hogy egy bensőséges kapcsolathoz 2 ember kell és az egyik te vagy.

2023. ápr. 10. 11:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Sosem volt szoros kapcsolatunk egész kicsi korunktól kezdve de ennek meg van az oka.
2023. ápr. 10. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálam is ez van , a nővéremmel még jobb a viszonyom. De az öcsémmel max évente 1-2 alkalommal találkozom. Egyrészt nem is álltam sosem közel hozzá gyerekként sem , másrészt sikeresen összejött egy kihasználós lehúzós nővel és ő sajnos asszisztál a dologhoz így mióta engem is átvágtak pénzzel azóta már végképp nem keresem a társaságukat. Nem haragszom rájuk , de tudom aki egyszer átver az a következő adandó alkalommal majd újra megteszi .
2023. ápr. 10. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2023. ápr. 10. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

nem

de olyan volt, hogy nehezmenyeztem, hogy miért nekem kell állandóan keresni őket.. aztán azóta ők is tesznek a viszony ápolásáért.

2023. ápr. 10. 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nincs testvérem, de a férjem nem tartotta a testvéreivel a kapcsolatot. Apám és anyám csaladjában is volt ilyen, baráti körben is.
2023. ápr. 10. 12:49
 7/12 senior10 ***** válasza:
100%

nekem sincs testvérem, én az unokatesvéreimmel vagyok így, illetve ők is egymással, pedig gyerekként komplett nyarakat töltöttünk együtt a nagyiéknál. facebookon ismerősök vagyunk, szülinapkor, ünnepkor megy a köszöntés/üdvözlés. kb. ennyi a kontakt már vagy 15 éve. előtte azért ráírtunk egymásra néha, hogy mizujs hogy vagy? stb. különösebb oka nincs messze lakunk, felnőttünk ezer a dolga mindenkinek.

apám volt így a testvérével, hogy úgy összevesztek egykor, hogy látni se bírták egymást. régen mindketten eléggé alkohlizáltak, de apám teljesen leszokott, míg a bátyja folytatta azt az életmódot és emiatt vesztek össze még bőven a születésem előtt valamikor a 80-s években történt ez. Meghalltak már mindketten de soha nem békültek ki.

2023. ápr. 10. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi se beszélünk. Van hogy fél évig. Ha szülőknél összefutunk akkor beszélünk azért. Kb ennyi.
2023. ápr. 10. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg nem szakítottam, csak hagytam, hogy ellaposodjon. Többnyire én írtam, akkor nagy keservesen válaszolt. Volt, hogy ha nem válaszolt mondjuk 2 hétig, akkor újra írtam, finoman érdeklődve, hogy az előző emailem átment-e. Akkor egyszer jött egy elég durva lecseszés, hogy igen, de "auditja" van. (Ja, mert én a seggemet vakarom, ja nem).

Utána nem írtam, aztán ő sem, évek óta semmi (amúgy külföldön él, szóval kicsi az esélye annak is, hogy rokonoknál összefutunk).

Férjem és húga között ugyanígy van, csak ő Magyarországon él, tőlünk 150 kilométerre.

Őszintén, nem hiányzunk egymásnak nyilván, tehát értelmetlen erőltetni.

2023. ápr. 10. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rémálom volt mellette felnőni (mentális beteg), ezért amint felnőtt lettem megszakítottam vele a kapcsolatot, ennek már 15 éve. A felszabadultság érzése fogott el, egy óriási terhet letettem.
2023. ápr. 11. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!