Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Előfordult hogy megszakítóttát...

Előfordult hogy megszakítóttátok a testvéreitekkel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A tesóimmal nem valami szoros a kapcsolatom nem igazán kötődöm hozzájuk csak a kötelező kapcsolattartás van meg hogy "szia hogy vagy,kellemes ünnepeket vagy boldog születésnapot" nekem ebből elegem van és unom nem akarom velük tartani a kapcsolatot feleslegesnek tartom.De a kommunikáció is csak Facebookon van.
2023. ápr. 10. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A bátyámmal gyerekként semleges volt a kapcsolatunk. 10-11 éves korában eléggé megváltozott, beképzelt lett. Nem anyáék hibája! - nekik sem tetszett, hogy a mindenbe beleszól, okoskodik. Ha valami elromlik, ki akarjuk dobni, ő pont abba szól bele, hogy ne tegyük, mert még jó lesz valamire. Vagy éppen eladja azt alkatrésznek -már ha sikerül neki. Volt, hogy elromlott a mikrónk három éve. Összeadtunk a pénzt mind a négyen és vettünk egy újat. Apa ki akarta dobni a régit, de a tesóm mondta, hogy majd eladja. Erre apa azt mondta neki, hogyha fél év alatt nem veszik meg, tényleg kidobja. És, hogy a régi mikrót a tesóm szobájában kell tartani. Naná, hogy senki nem vette meg, ki kellett dobni.

Olyan is volt, hogy néhány éve a kutyánk halála után ki akartunk tenni a lelakott kutyaházat lomtalanításkor, de a bátyám nem engedte. Nem emlékbe akarta tenni, hanem, mert úgy gondolta jó lesz az még, ha lesz új kutyánk. Anyámmal veszekedtünk is vele a kapunál, hogy ilyet nem lehet csinálni! A szomszédok minket bámultak. Aztán az egyik szomszédunk közbelépett és higgadtan elmagyarázta a bátyámnak, hogy igazunk van ebben. A kutyaház már nem volt jó állapotban a sok javítás ill. takarítás ellenére. Azt is elmondta neki, hogy a tesóm se örülne, ha életveszélyes, bontásra ítélt házban lakna. Emellett a kutyaház nem volt higiénikus, mert a kutyánk idős korában sokszor ott pisilt be, én meg többször cseréltem ki a takarót, kitakarítottam a házát. Tehát, a tesóm sem aludna összehugyozott matracon, igaz?

Erre a bátyám úgy megsértődött, hogy egy hétig ki se jött a szobájából. Nehezen nyelte le, hogy nem neki volt igaza.

Komolyan, nem tudom, mi ütött a hülye bátyámba. Jól fizető állása van, egy sóher, mert mindenre sajnálja a pénzt. Ezért nem engedte a kutyaház kidobását. Az új kutyaházat én vettem meg a saját pénzemből.

Szerencsére már nem lakik velünk, már így is az agyunkra ment. Csak én nem tartom vele a kapcsolatot, anyáék viszont igen.

2023. ápr. 20. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Növérkém 8 évvel idősebb.

Sajnos szülők után örököltünk.

Addig is anyagias, lenyúlós volt, de ott adta elő magát igazán.

Lányával jópár millával vertek át.

Gyász alatt van aki nem a pénzzel foglalkozik.

Azóta tizen-sok éve én nem is láttam - dacára, hogy 30 km-re lakik és az ottani temetőbe is sűrűn megyünk.

Így legalább már nem tud "meglopni".

2023. aug. 27. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!