Segitenetek a felnott testvereteket?
Ha megszorulna anyagilag, vagy akar nagyobb osszeget kellene kifizetni utana, mert o nem tud dolgozni mert pl beteg, akkor lehetosegeitekhez merten, segitenetek ot?
A viszony kozottunk jo. Mindig jo volt.
A batyam 50 eves en pedig 36 vagyok.
O nagyon panik beteg :(
Nem értem miért merült fel a kérdés ha jóbam vagytok, eddig te is számíthattál rá és meg se érzed anyagilag hogy plusz egy embert eltartasz?
Még vad idegennek is segítenék ha olyan jól keresnék hogy meg se kottyanna.
Jelen anyagi körülményeim közt, nem tudnék támogatni senkit rendszeresen, akármilyen jóban vagyunk. Időnként szoktunk adakozni így is.
Semmi sem hianyzik az eletembol. Amire te gondolsz az is van 👍
Szted ha boldogtalan lennek, akkor segitenek??
A boldogtalan ember az nem segitokesz...
Szerintem mondjuk elmehetne pszichiáterhez, úgy kezdetnek.
Nekem van ilyen ismerősöm, ő is a pánikbetegségre fogja, hogy miért nem tud dolgozni, miért kell állandóan mást lehúznia, de a megoldást persze következetesen hárítja.
Lenne gyógyzeres kezelés a bajára, elmehetne pszichoterápia is, nem, neki egyik sem oké, csak az hogy sajnáljuk őt.
Én is voltam súlyos depressziós, mégsem másokon élősködtem anyagilag, hanem elmentem pszichiáterhez, hogy segítsen, mert felfogtam, hogy nagyon nem vagyok jól.
És amikor ezt mondom, úgy kell érteni, hogy órákon át azon gondolkoztam, melyik halál a leggyorsabb, mert akkor az jó lesz, úgyis egyedül élek.
23-as nyugtasd magad, h boldogtalan vagyok es nincsenek minosegi es erzelmi kapcsolataim... ha teged ez nyugtat, hidd azt :)
Bar sztem neked ez faj h en fel tudok emelni egy embert. Gondolom neked nincs segito hattered es ez bosszant teged. Hogy neked nincs aki segitsen, biztos rad ferne es jol esne neked is ha torodnenek veledm irigy vagy, sajnallak...
Azert minden jot.
Rz nem masokon eloskodes. En ajanlottam fel en akarok segiteni.
A rosszindulat. Mert neked sincs segitseged.. alulrol jossz te is :(
"Bar sztem neked ez faj h en fel tudok emelni egy embert"
Ugyan nem én vagyok a 23. , de ebből a mondatból egyértelmű hogy azért segitesz vagy segítenél, hogy az emberek csodaljanak, micsoda nagyszerű ember vagy.
"Felemelni egy embert" - bakker
Es ha buszke vagyok arra, hogy tudok segiteni, akkor mi van??
Bar mindenki elete ilyen konnyu lenne, hogy 250 ezer havi kiadas ( nem egyszeri) nem vagja a foldhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!