Segitenetek a felnott testvereteket?
Ha megszorulna anyagilag, vagy akar nagyobb osszeget kellene kifizetni utana, mert o nem tud dolgozni mert pl beteg, akkor lehetosegeitekhez merten, segitenetek ot?
A viszony kozottunk jo. Mindig jo volt.
A batyam 50 eves en pedig 36 vagyok.
O nagyon panik beteg :(
Hát így valóban nem volt szükséges feltenni a kérdést.
Mit tud tenni? Várni a sült galambot? Vagy szedni a pszichiáter által előírt gyógyszert, járni a pszichoterápiára egy jó szakemberhez, és folyamatosan próbálgatni-növelgetni a saját határait. Hogy minél hamarabb önellátó legyen. Merthogy az a cél.
Nem ertem, akik azt irtak h segitsek neki, azok miert vannak lepontozva???
Es akik azt urtak, hogy nem segitenenek, azok megfel vannak pontozva...
Ennyi irigy, negativ ember el ebben az orszagban..
Mert ha nekik nincs es segito hatteruk sincs, akkor masnak se legyen...
Vagy szmplan faj, ha masnak van...
Annyira gaz 😀
Nekem valoban nem gond ot segitebem. Nekem tenykeg jo eletem van, tobb 10 millionmegtakaritasom van es ez mellett nagyon jo munkahelyem is van.
Ezert is irtam, hogy nem vennem eszre a havi 250 ezer ft-ot.
Halas vagyok az eletemert 🙏🏻
Masok velemenyere is kivancsi voltam, de mar eldontottem sajat magam, hogy segitek neki.
Orulok hogy en tudok segiteni es hogy ilyen eletet elhetek amilyet 🙏🏻
"Normális egészséges társadalomban az emberek egymást segítik és emelik. Nem normális társadalomban az embereket tapossák, elárulják és harácsolnak, és a betegek, idősek azok eldobandóak."
Ez így nagyon demagóg. Jól hangzik, de az átlagembernek nincs pénze arra, hogy a saját családján, gyerekein kívül még plusz személyeket is eltartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!