Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvérem azt mondta, hogy...

A testvérem azt mondta, hogy jön velem a csiksolyói búcsúba-nem jött. Mindketten megharagudtunk negymásra. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Februárban igéretett tett nekem, hogy eljön velem.

Május 16-án közölte, mint oly sokszor azelőtt, lekezelő hangnrmben: Takarodj el magad, vissza se húzz többé.

Innentől fogva megszakítottunk minden kapcsolatot.

2024. aug. 7. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Szerintem semmit. Testvéred egy hatalmas nagy tapló, ilyenért nem érdemes törni magad.
2024. aug. 7. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Május 16-án közölte, mint oly sokszor azelőtt"

Legalább következetes a tesód, ha mindig minden korábbi ígéretét május 16-án vonja vissza.

2024. aug. 7. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmit, maradjon maga akkor... De hozzád ne menjen, ha valami nyűgje van...
2024. aug. 8. 07:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk az nem világos, hogyha ezt kb. minden májusban megtette, akkor miért most szakadt meg a kapcsolat? Hány éve megy ez így?
2024. aug. 8. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
59%

Én már csak azt nem értem, hogyha szar a testvéreddel a viszonyod, aminek csak az egyik oldalát mondtad el, és annak is csak egy szeletkéjét, miért Csiksomlyó a kulcsszó, miért nem pl. testvérviszály vagy akármi, ami releváns is lehetne.

De messziről bűzlik, hogy egyáltalán nem az egészet tártad fel, hogy miért lett rossz a viszonyotok, hogyan fajult el idáig, és miért mondta akkor, hogy elmegy veled, és miért gondolta meg magát.

De nem egészen értem azt sem, hogy mi a fenét vársz tőlünk, sajnáljunk téged, szidjuk veled látatlanban a tesódat anélkül, hogy tudnánk, hogy mi az igazság?!

Ez kell?

Hát tessék:

Jajajaj, szegény kérdező, jjajajjajj, de szemét testvére van!

Remélem, most már boldog vagy, kielégültél, és rátaláltál a lelki békédre.

2024. aug. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!