Miért rám haragszik anyám, amiért megverték az öcsémet?
24 éves, és egész életében egy link alak volt. Mindenkitől pénzt kért kölcsön, aztán nem szerette visszafizetni, rokonoknak is 600 ezerrel tartozik a mai napig, a diákhitelét is anyám fizeti. Mindez csak a kissebbik probléma, mert másfél évvel ezelőtt rosszarcú uzsorásoktól is vett fel pénzt, aztán egy évig külföldön bújkált, mert megfenyegették, hogy megölik. Alig egy hete jött haza, és nekem is könyörgött, hogy adjak neki pénzt, hogy visszafizethesse az uzsorahitelt, de persze nem adtam, hiszen ismerem, hogy milyen. Alig 5 nappal azután, hogy hazajött, az uzsorások kiszimatolták, hogy itthon van, és fényes nappal az utcán megverték ketten. Elég csúnyán kidekorálták, mindkét szeme feldagadt, úgy hogy jelenleg alig lát, és egy kicsi darabot le is harapott a nyelvéből.
Mindezek után anyám engem hibáztat, "szívtelen"-nek titulált, amiért nem adtam pénzt az öcsinek, hogy kifizethesse az uzsorásokat. Nagyon megbántott, és felcseszte az agyam ezzel a szívtelen szöveggel, azóta már egyikőjükkel sem beszélek.
Te meg tudtad volna akadályozni, hogy összeverjék, ezért haragszik rád.
Jogosan haragszik? Korántsem. Adjon ő neki pénzt, ha annyira érdekli a sorsa.
Tesó tegyen feljelentést, menjen el dolgozni s fizessen amit kell.
Lehet ilyen vadregényesen élni ha valaki erre vágyik de nem kötelességed ezt finanszírozni se részt venni benne.
Kerdezo, nem vagy a tesodnak koteles adni es fizetni a hulyesegeit. Sajnalom hogy ilyen testvered van.
Nem lehet konnyu.
Hátha tanult belőle! 😉
Anyád nem jogosan haragszik ne foglalkozz vele.
Azért mert könnyebb rád haragudni, mint magára.
Ő nevelte ilyen semmitérő kis szarrá az öcsikét, nem a szomszéd gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!