Bátyám miért rám haragszik, mert vert apukánk?
Apukánk alkoholista volt, és vert minket. Anyu nem nagyon állt közénk, nem igazán mert. Valahogy úgy alakult, hogy a bátyámmal nem igazán jó a viszonyunk. Ő amint lehetett elköltözött, nem is tartotta a szüleivel a kapcsolatot. Haragszik rám, mert szerinte apu sokszor miattam verte meg. 14 éves volt, mikor olyat kapott, hogy vérzett az orra és a szája is. Volt apunak egy fészere, ahova tilos volt bemennünk. Mi mégis bementünk, és én elvittem onnan valamit. Apukám észrevette, de én nem mertem bevallani neki, hogy én voltam, és mivel a bátyám közelében volt, azt hitte ő volt. Bátyám viszont nem akart beköpni engem, mert akkor én kaptam volna, nem szólt semmit, így őt verte meg. Én akkor voltam 11 éves. Azóta haragszik rám, mert nem vállaltam, hogy én vittem el azt a szerszámot. Tudom, hibás vagyok, de féltem. Azt se akartam hogy ő kapjon, de egyszerűen nem tudtam megszólalni. Apánk meghalt, és intéznünk kéne a hagyatékot, a lakása kettőnkre maradt. Én megpróbáltam fölvenni vele a kapcsolatot, de nem akart beszélni velem. Azt mondta küldjem el neki a papírokat amik kellenek, majd az ügyvédje intézi a többit, vele kommunikáljak. A ház nem kell neki, adjuk el. De én akkor is szeretném rendezni a kapcsolatunkat, megmondani neki hogy mennyire sajnálom, bárcsak visszafordíthatnám az időt, és magamra vállalnám, hogy elvittem azt a csavarkulcsot. De ő látni se akar engem, jogos hogy így érez? Mit tehetnék, hogy megbocsájtson vagy csak hogy találkozni hajlandó legyen velem?
N/24
Leginkább semmit.
Normális ember ilyenkor arra haragudna, aki ezért a gyerekcsínyért megverte. Ha a bátyád valóban ezért haragszik rád évek óta, akkor nincs mit tenni; a bátyád hülye.
Te megpróbáltál nyitni felé,próbáld meg ne magad hibáztatni.
És ha ennyire ellenséges,akkor ne is bizz benne,inkább intézd magad a saját részed.
Szerintem ennek még idő kell, próbálkozz és egyszer rendeződni fog. Jelenleg lehet hogy még dühös, ki tudja miért. Egyikőtök se hibás, én elképzelni nem tudom ez mekkora teher lehetett nektek és gyanakszom hogy sose fogtok mosolyogva gondolni a gyerekkorotokra. De idővel szerintem rendezhetitek. Esetleg ha történik valami nagyobb esemény az életedben, érdemes személyesen felkeresni és meghívni magadhoz. Házasság gyerek ilyesmi.
Kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!