Mit tegyek, ha a nővérem rám haragszik emiatt?
Nekem úgy tűnik, hogy a nővéred féltékeny lett rád, irigykedik. Ezt ő kezeli rosszul. Most a családi béke kedvéért ne hallgass most sem, mondd el neki nyugodtan, mondd meg neki, hogy már megint próbálkozik a barátja és szerintem megérné neki felvetni a szakítás gondolatát, mert a vér nem válik vízzé -itt a bizonyíték-. Viszont igen, probléma van a kommunikációval...komolyan, semmi szintű kapcsolat nincs köztetek? Végesetben szüleitek? Vagy olyan közös ismerősötök, közeli ismerősötök, családtagok, akiknél nem annyira probléma, hogy tudnak erről és esetleg ők ráírnának Facebook-on, felhívnák?
Szerintem most érdemesebb lenne több követ megmozgatni, úgymond utoljára, mert ha most sem tér észhez, akkor hagyni kell sajnos, hogy tanuljon a saját kárán, senki nem kényszeríti ebbe a kapcsolatba, te pedig megtettél mindent, elmondtad neki az igazat. Idővel, ha normális, belátja, hogy igazad volt és bocsánatot fog kérni, mégis csak testvérek vagytok és te semmi rosszat nem tettél, nem jöttél össze a csávóval.
Sajnálom, hogy egy ilyen pasit fogott ki,és nem hisz neked.De majd rájön, hogy igazat mondtál, ha lebukik a pasi.Szerintem kerüld a pasit.
Előbb utóbb kibújik a szög a zsákból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!