Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a bátyám? 25.F

Figyelt kérdés

van egy 29 éves bátyám és kicsit elkezdett irigykedni rám mert én a koromnál jóval fiatalabbnak nézek ki és ezt nem csak egy két poénnak szánta hanem rendesen mérges rám, hogy én miért nézek ki fiatalabbnak és ő miért néz ki sokkal idősebbnek. Egy idő után már elszakadt bennem a cérna és megmondtam neki, hogyha olyan életvitelt folytatott volna mint én akkor most talán őt is fiatalabbnak néznék és nem pedig egy olyan embernek aki már a negyvenhez közelít 29 évesen.

18 éves kora óta az éjszakába dolgozik mert, hogy úgy több pénzt keres emellett minden héten bulizni ment meg megy ott szétissza az agyát és a cigit sem vetette meg és sokkal több szemét kaját evett mint én.

Megkérdeztem tőle, hogy akkor most mit várt? Én otthon készítettem a kajáim 95%-át és dobozoltam cigit egyáltalán nem vettem a számba egyszer se és bulizni is alkalmanként jártam 2-3 havonta és akkor se annyit ittam mint amit te hanem max 3-4 pohárral ő meg megivott egy buli alkalmával akár 10-et ráadásul keverve a piát és nem az éjszakában dolgozom hanem nappali 8 órás munkám van.

És mivel szembesítettem az életmódjával erre most nagyon megsértődött és személyeskedett, hogy én egy rohadék vagyok.

2024. ápr. 9. 20:23
 1/7 grafno ***** válasza:
91%
Csak irigykedik.
2024. ápr. 9. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Az igazság néha fáj. Mindenki a saját élete kovácsa.
2024. ápr. 9. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem jogos a haragja, ne vedd magadra.
2024. ápr. 9. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem jogos, ne vedd magadra, ne érezd magad rosszul ez miatt. A bátyádnak sajni-bajni fáj az igazság, és irigy rád. Nem te tehetsz róla hogy néz ki.
2024. ápr. 9. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
xd
2024. ápr. 9. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Itt nem csak a külsőről van szó. Arra irigy, hogy ő elszúrta az életét, te pedig nem.

Tudom, hogy családtag, de akkor is kerüld el messzire, mert az ilyen emberrel az idő múlásával csak még több bajod lesz.

2024. ápr. 10. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amúgy simán genetika kérdése. Én cigizek, iszok, kurvázok és nagyon nem úgy nézek ki, mint aki 40 felett van. Attól függetlenül a tesó irigy.
2024. ápr. 10. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!