Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Szerintem szedd össze a gondolataidat és beszélj valamelyik szülőddel. Higgadtan ész érvekkel mond el, hogy talán egy orvos által ajánlott állandó fogszabályzó értelmesebb döntés lenne mint egy hét balcsi XD.
Lehet, hogy nem fogják megérteni de egy próbát megér. Szerintem a jó kommunikáció sokat segít.
Ez sajnos olyan, hogy nem lehet megoldani.
Én legalábbis tíz évig próbáltam már felnőttként valami normális kommunikációt kialakítani, de feladtam.
Remélem neked sikerül, de ha nem, nem vagy egyedül, és igen, igazságtalan ez.
Sajnos se érvekkel és ésszel, se hízelgéssel, se azzal ha lelked kiteszed, nem fogsz tudni egy ilyen dinamikát átrendezni, mert ez nem racionális.
A fejedre is állhatsz, akkor se kapsz egyenlő bánásmódot, mert ha akarták volna, már megtették volna.
Eleve az a családi dinamika, ahol eljutnak addig, hogy kivétleeznek, pláne úgy hogy a nővéred szórakozása fontosabb mint a te egészséged, józan ésszel meg beszélgetésekkel sajnos nem megoldható.
Ez két felnőtt ember, aki ezt már mérlegelte, és döntött.
Annyit tehetsz, hogy igyekszel függetlenedni, és a saját életedben azt helyezed előtérbe, ami neked fontos.
Nekem is ilyen családom van, és az én életemnek se nagyon része egyikük se.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!