Ez “testvéri kíváncsiság”, vagy valami több lehetett?
A bátyámmal már mind a ketten külön lakunk, nyilván szoktunk találkozni, meg telefonon is szoktunk beszélni. Tegnap este a barátomnál aludtam, és a bátyám hívott olyan este 10 fele. Nem tudtam felvenni, írtam neki egy SMS-t, hogy sürgős-e, azt írta nem, ezért reggel munkába menet visszahívtam. És elkezdett faggatni, hogy mit csináltunk, már mindent elmeséltem neki, mit főztem vacsira, milyen sorozatot néztünk lefekvés előtt, stb. De folytatta, hogy “jó, de mit csináltatok?”. Erre mondtam neki, hogy nyilván ő is tudja, hogy lefeküdtünk, de erről ennyit. Erre visszakérdezett, hogy “te szex közben írtál nekem sms-t?”.
Csak annyit mondtam neki, hogy nem szokott este hívni, és nem tudtam mi lehet. Aztán még faggatott, hogy mi történt, meg hogy a barátom hogy reagált arra, hogy írtam egy SMS-t neki. Annyira betegnek hangzott, hogy erről faggatott, és amúgy azt sem tudom miért hívott fel így este…
20L, a bátyám 24
Már megint egy perverz kamu kérdés...
Normál ember ilyenkor azt mondja, hogy "már aludtunk", ezzel a téma le van zárva és nem kezd el arra célozgatni, hogy épp szex közben írta az sms-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!