Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet, hogy neki nem való...

Lehet, hogy neki nem való ennyi gyerek?

Figyelt kérdés

Vannak nők, akik nagycsaládosok, és kteljesednek benne, élvezik, pozitív irányban változnak, gazdagodik tőle a személyiségük stb.

A nővérem viszont épp az ellentettje: szült gyors egymásutánban, 10 év alatt 5 gyereket, gyakorlatilag kétévente egyet.

És egy idegbeteg ember lett belőle, megkeményedett, kevesebb az empátia benne, rideggé vált.

Például beteg vagyok, súlyosabb, krónikus, és sírtam, el vagyok nyilván keseredve, és kértem, öleljen át, jólesne. (Mondjuk, erre magától is gondolhatott volna.)

Erre azt mondja: én nem foglak tutujgatni téged.

Értitek? Csal egy testvéri ölelésre vágytam, valami vigasztalóra.

Mondtam neki, mennyire félek az orvosi beavatkozásoktól, arra is rám szólt, hogy kétszer montam már el, és ő ezt nem tűri, a gyerekeire is rászól, ha valamit kétszer mondanak.

Van, hogy egy hónapig sem válaszol az FB-üzeneteimre, ha ír, akkor is 2 sort, nem érdeklődik mi van velem.

Otthon van a gyerekekkel, főállású anyaságin, van fizetett segítsége és anyagilag nagyon jól állnak.

Sok anyatársa cserélne vele, amilyen életszínvonalon él. Őt mégsem látom kiegyensúlyozottnak.

A gyerekek már mind iskolások-ovisok a legkisebb kivételével.

Valahogy azt érzem rajta, hogy szült, szült, és mintha most esne le neki, hogy ez mivel jár.

Torzított a személyiségén, nem lágyabb lett, hanem ijesztően kemény.

júl. 13. 17:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem senkinek sem való annyi, mert nem lehet 100 felé figyelni egyszerre. Képtelenség mindenkinek ugyanannyi figyelmet szentelni és még a sok teendő mellett élni, a párjával+magával is foglalkozni. Szerintem 3-nàl több gyerek nem kéne senkinek, már a 3 is a határát súrolja, hogy lehet-e annyiféle figyelni.
júl. 14. 14:22
 32/33 anonim ***** válasza:
54%

Sok embernek még egy sem való, nemhogy öt.

Maradjunk ennyiben.

Mostohaanyámnak egy fia van, a nő egy idegbeteg hülye. Mindent túlreagál, kiabál, veszekszik a gyerekével, megszégyeníti, zsarolja...

Gyerek előtt egy normális, vidám nő volt, aztán 180 fokos változás.

Szörnyű, milyen ember lett - és úgy, hogy apám teljesen kiveszi a részét a gyerek gondozásából, nem az, hogy a mostohám nyakába szakadt volna az egész.

júl. 15. 07:49
 33/33 anonim ***** válasza:
50%
32, te jó ég, mint a sógornőm! Ott kettő van.
júl. 15. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!