A húgom nagyon rövid figyelmet vonzó alsókat kezdett el hordani, akkor is ilyeneket fog ha már nagyobb nőiesebb lesz? Nem akarom hogy nézegessék
Nem akarom hogy ribis legyen mutogatós, segg kiemelős.. nem szeretném hogy a fiúk és férfiak őt bámulják
Még nem látszanak a "nőiességek" túlzottan, de majd 15-17 évesen....
Olyankor már ő is látni fogja hogy ez rövid neki és hosszabbatt bővebbett fog felvenni?
Az apám és az anyám is szólt már emiatt a húgomnak
(fiú testvérünk is van ő vele nincs ilyen baj)
Ha senki nem akarja a helyzetet, már csak meg kellene nevelni. Nem tanácsokat kell osztani, hogy mit kellene csinálnia, hanem ha ilyet vesz fel (ki veszi meg neki, és engedi hordani?), akkor nem mehet el otthonról.
Meg fogják bámulni, de van akinek ez nagyon simogatja az egóját. Figyelmet, bókokat kap, aztán idővel egyre többet és többet, minél kihívóbb és bevállalósabb. Van, aki ezt ki tudja, és szereti is kihasználni.
Pont ilyen van a 10 évesemen is most. Sőt, ovisokon is, csak akkor eszedbe sem jut, hogy mutogatja magát, pedig a teste akkor is érték ám, nem csak “nőiesen”.
Az a helyzet, hogy rohadt meleg tud lenni, és pillanatok alatt átázik az én hosszabb bőszárú nadrágom is, ha leülök tömegközlekedésen 10-20 percre. Illetve még a hátam és a dekoltázsom is kegyetlenül izzad, úgy kell törölgetnem. Nagyon praktikos a rövid ruha. Ha rövidben vagyok, nem izzadok, pillanatok alatt elpárolog a melegben az izzadság, esélye sincs folyni. Nekem is van rövidnacim, nagyon csinos(mert csinos vagyok), nem ízléstelen. Kell a rövid ruha, különben nem kellemes létezni. Nyilván dolgozni, ahol dresscode van nem lehet felvenni, de ott a légkondi sokat javít a helyzeten, fázna is ilyenben az ember. Szegény lány, gyerekek, iskolások, ovisok légkondit hírből sem ismernek, még táborban futtatják őket a napon játéknak álcázva, had viselje, kényelmes. Fiúknak is ugyanígy! Szerintem nem fair, hogy nekik meg kell sülni hosszúpólóban és térdnadrágban.
Azt meg minden normális ember élvezi, ha csinos, azt is meg szokták köszönni, ha bókolnak, szintén kellemes dolog. Inkább azoknak kellene változnia, akik ezt kultúráltan nem tudják kezelni(férfiak meg irigy nők). Miért kellene megválnia tőle, mikor csinos is és praktikus is? Szerintem inkább attól tartasz, hogy vonzó lesz és ezt élvezni fogja(bizonyos részeit legalábbis).. te nem vagy rendben magaddal, ugye?
"(fiú testvérünk is van ő vele nincs ilyen baj)"
Mivel a fiúk döntő többsége nem szokott ribis/mutogatós/seggkiemelős ruhákban járni. 🙄
#6:
Bazze...a fiútestvéredet minek hozod fel már másodszorra? Nem zavar, hogy ő fiú, a húgod meg lány? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!