Szerintetek melyik nagyobb hátrány párkeresésnél?
"Magas és jól kinéző pasi, saját lakás, autó és jól fizető munkahely"
Éreztem hogy az első szavazat erre megy! külső és pénz!
"Szerintetek melyik nagyobb hátrány a párkeresésnél?"
Kis farok, üres buksza... 🤷♂️🤷♂️
De sok sebből vérzik ez a kérdés xd
Kezdjük ott hogy köze nincs a választható opcióknak köze sincs a kérdésben leírtakhoz. Olyan mintha azr kérdeznéd, hogy inkább füvet vagy fát ennénk, de a steak is a felsorolt válaszok között van.
A másik, hogy az elsődleges szempont nem a külső, az csak az első szempont mert azt látják meg először mások. Főleg amúgy párkeresésnél a belső sokkal jobban számít de ezek szerint te is csak szexre hajtasz.
Látom a trollok is megérkeztek! 6-os! Én nem a szexre hajtok de ha én 70 kg vagyok akkor nem egy 110 kg-os nővel tervezek összejönni. Én nem olyan vagyok mint a nők többsége hogy a tökéletes pasi kell nekik nekem annyira hatalmas igényeim és elvárásaim nincsenek. Amúgy meg mindenki szexel vagy szeret szexelni úgyhogy ezt nem értem amit írtál. Szex az egy természetes dolog a lét és faj fenttartáshoz.
7-es! Szerintem itt mindenkinek joga van azt kérdeznie amit csak szeretne sokszor a válaszadók még ostobábbak mint a kérdést feltevők! ;)
Nem igazán értem mire gondolsz 8as, most akkor pasi vagy vagy nő?
Nyilvan mindenkinek lehetnek igényei meg preferenciái, de onnantól kezdve hogy nem undorodsz a másik kinézetétől, hanem mondjuk semleges a külső temakör ki is van pipálva, onnantól a belső számit mert a kapcsolatban az a mozgatórugója. Persze aki csak szexet akar annak a külső a legfontosabb, ezért írtam hogy valszeg te is szexet akarsz csak mert egyértelműen az jön le -de javíts ki ha tévedek- hogy neked a külső a legfontosabb a másikban.
Igen, az emberek nagyja szexel, vagy szeret szexelni és ez tök természetes, nem írtam hogy nem az, vagy hogy baj lenne vele. Csak azt állapítottam meg hogy te mást nem szeretnél, csak szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!