Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom ellopta a lányom...

A húgom ellopta a lányom játékát mit tegyek?

Figyelt kérdés
Látogatóba voltak nálunk a szüleim a húgommal (9 éves) a lányom pedig 5 és azt kell róla tudni,hogy autista ezért nagyon ragaszkodik bizonyos tárgyakhoz és játékokhoz ilyen volt egy rózsaszín furby neki.Már hetek óta keresi a lányom ezt a játékát,de eszembe se jutott volna,hogy a húgom lophatta el amíg itt voltak pár napot (500km távolságra laknak évente egyszer tudunk össze jönni) ma pedig felhívtam a szüleim és a háttérben megláttam a lányom játékát teljesen ledermedtem szóhoz sem tudtam jutni nemtudom mit tegyek.Mindig is voltak gondok a húgomal tudom,hogy még kicsi,de már most ott van benne a rosszindulat és az irigység ezt a nővérem is megerősítette,hogy nála is csinált már hasonló dolgokat amikor a szüleinknek valaha ezeket szóvá tettük meg mi voltunk a rosszak.Nemtudom mit tegyek ha szóvá teszem lehet még én leszek a rossz és többet nem akarnak jönni hozzánk teljesen tanácstalan vagyok.

2024. jún. 29. 23:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
A szüleid megbeszélik a húgoddal, hogy ilyet nem lehet csinálni, Te pedig veszel a gyerekednek egy másik ugyanolyan szirszart, és probléma megoldva. Mit kell ezen túlgondolni? Én 12 évesen dezodort, meg tusfürdőt loptam a barátnőmmel a boltból. Gyerekkori csíny, majd kinövi.
2024. jún. 30. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Én még mindig nem vagyok benne biztos, hogy a húgod lopta el a játékot. Csak azért mert neki is lehet ugyanolyan.
2024. jún. 30. 08:56
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

11-12 kriminálisan ostobák.

Állj ki a gyerekedért, azonnal postázzák vissza neked. Mit képzel a kis taknyos? Ezek után pedig mindig indulásuk előtt átvizsgálni, hogy minden megvan-e, nehogy elcsaklizzon még valamit. Igenis el kell neki mondani, hogy ez nem normális!

2024. jún. 30. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

Persze, pont akkor lesz olyan játéka, amikor eltűnik a kérdezőékt. Meg a kérdező tesója is biztosan vizionálta, hogy elcsaklizott ezt-azt a kishercegnő.

Nem mellesleg ti lopkodtatok a kisboltból, ami csakugyan bűncselekmény. Gusztustalan, amikor az ilyen kis tolvajok védik egymást.

2024. jún. 30. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
8%
15 Majd nézd meg a te kölyköd miket fog művelni kamaszként. Te kriminálisan nímand! :D
2024. jún. 30. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:
89%

Az én kölyköm nem lopkod el semmit, mert már most is tudja, hogy ami nem az övé, azt kérdés nélkül nem veszi el! Pedig csak 3 éves. Egy 9 évesnek tudnia kell, hogy ami nem az övé, azt nem csaklizza el.

Egyetlen kamasznak sincs releváns kifogása a bolti szarkaságra. Te kis teljeskiőrlésű.

2024. jún. 30. 21:05
 17/17 A kérdező kommentje:
100%ra tudom,hogy az ő játéka ugyanis ez egy limitált szériás furby volt a mcdonald'sban lehetett kapni ezelőtt jó pár évvel a férjemé volt még,de tökéletes állapotban volt és a lányunk imádja és igen igazgatók van kifogok állni a gyerekemért! Megmondom kerek perec a dolgot anyámnak
2024. júl. 1. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!