A húgom ellopta a lányom játékát mit tegyek?
2 hetig kerestem a dezodoromat.. mar a ferjemnek tobbszor elmondtam hogy kire gondolok mert eppen ott voltak ... A macska lokte be a szekreny moge..
. Erdemes korbe nezni.
Anyu, látom a Katika véletlenül magával vitte a Julika játékát. Küldjétek már vissza, mert Julikanak nagyon fontos.
Ennyi
Óvatosan kérdezz rá anyádnál, hogy mióta van meg az a játéka a húgodnak. Utána mondd el, hogy a kislányodnak is van olyan, és mióta nélatok voltatok, nincs meg, és nagyon keresni, és ha elképzelhető, hogy az az ővé, akkro küldje már vissza, mert ő is pontosan tudja, hogy ez mennyit jelent nála (nyilván tudja, milyen egy autista, nem kell neki magyarázni).
HA a húgod tette el, kérd meg, hogy beszélgessen el vele ezekről a dolgokról, mert ez nem játék a te gyereked kapcsán, hogy milyen állapotba kerül, ha nincs meg a megszokott kedvence. Inkább szóljon, ha tetszik valami és szereztek neki is ugyanolyat, csak ne vigye el kérdezés nélkül.
A reakciótól függően lennének nálam a jövőben vendégségben.
Vegyél másikat a gyerekednek, vagy kérd meg anyádékat, hogy adják fel postán azt a vackot.
Te megy elvileg felnőtt nő vagy. Tudnod kellene kezelni a szüleiddel az ilyen szituációt 😒
"szóhoz sem tudtam jutni nemtudom mit tegyek"
Na ez még rengeteg problémát fog szülni az életed során. És a gyereked issza meg főleg a levét.
Így nem lehet élni, hogy nem szólalsz meg, rettegsz, mint a nyárfalevél.
A szüleidnek mondtad már, hogy hetek óta egy játék miatt sír a gyereked? S ha igen, nem esett még le nekik, hogy ott van náluk???
Én a helyedben meglepilátogatást tennék nàluk. És vagy visszalopnàm, vagy fennhangon mindanám az 5 évesnek, hogy nézd, végre előkerült a jàtékod, ami után sírsz.
A tovàbbi családi talàlkozòkon pedig egy helyiségben fogadnàm őket, ahol nincs előlhagyva semmi fontos, és szemmel tartanàm a kis szarkàt.....
Ne legyél ilyen nyámnyila, a gyerekedről van szó. És lehet, hogy "csak" egy játékról van szó, de az ugyanolyan fontos a kislányodnak, mint neked egy tárgy, amihez nagyon ragaszkodsz.
Én is azt mondanám, hogy látom, a húgom véletlenül elvitte Zsófika játékát, kérlek küldjétek vissza, mert az Zsófika kedvence, hetek óta keresi, sír utána. Semmit nem fogtok veszíteni, ha megsértődnek. Kilenc évesen már illene tudni, hogy nem viszem el más dolgait csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!