Testvérem ellopta az életemet?
Igen ellett lopva az életed.
Keress újat.
Hát már meg se haragudj, de ez nagyon infantilis viselkedés részedrōl. Én nem is értem az egészet. Te eltervezted, hogy tanulsz, dolgozol, párkapcsolatod lesz, házasság majd gyermek és most a probléma, hogy a nōvéred is hasonlóan tervez?
Úgy gondolod, hogy ez egy olyan különleges terv? Hàt nem. Az emberek legnagyobb része így tervezi az életét. A nōvéred is így van ezzel. Màsrészt, az nagyon vàltozó, hogy ki mikor jut el odàig, hogy ilyesmiken komolyan elgondolkodjon. A nōvéred épp most. Erōsen kétlem, hogy ez szándékosan ellened irànyulna. Mindettōl függetlenül te ugyanúgy csinálhatsz mindent, ahogyan eltervezted, élheted az életed. Az pedig, hogy olyan dolgokon problémázol, hogy kinek lesz dràgàbb gyūrūje, ruhàja stb... hihetetlen. Felnōtt emberek vagytok, gondolkodj és viselkedj is úgy.
Van baj bőven a fejedben...
Ezzel az erővel én meg elloptam nővéredtől az életed, mert én is házasodok és szülök? Tőlem meg ellopta a barátnőm, mert ő is. És így tovább, a 26. másik nőnél jár már az életed, aki mostanában házasodik és szül.
Bzdmeg jó kemény dolgod lesz, ha vissza akarod kapni, ki tudja hol jár már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!