Testvérem ellopta az életemet?
Továbbra is azt mondom, a nővéred csináljon amit akar, te attól élheted az életed. Amúgy simán lehet hogy nem pár hónap után tervez házassagot, meg babát, hanem terhes lett, és így szebb a körítés.
Leírtál pár dolgot, de ettől nem kell így elkeseredni,szóval mi az igazi gond? Biztos hogy csak par honappal halasztottátok el a terveiteket? Vagy totál elbizonytalanodtal? Mert akkor az igazi ok nem a tesód..
Én is válaszoltam már.
Akkor sem, és most sem értem a problémádat. Értsd már meg, hogy ez az élet rendje. Az emberek megszületnek, felnőnek és családot alapítanak. Ki később, ki előbb. Attól, hogy ezt a testvéred hamarabb tette meg, mint te, még nem lopta el az életedet, csak éli a sajátját. Miért nem örülsz inkább a boldogságának?
Úgy írsz erről, mintha ez legalábbis valami ördögtől való lenne. Ha jól veszem ki a szavaidból, te sem élsz rosszul. Külföldön dolgozol (gondolom, anyagilag ez többet jelent, mint neki a te régi melód), vőlegényed van, esküvőt terveztetek.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de tényleg nem értem, hol itt a gond.
Nézd, Kérdező! Mások komoly anyagi és egészségügyi problémákkal küzdenek, esetleg magányosan élnek, nincs munkahelyük, beteg a gyerekük...és sorolhatnám. Na, ott vannak gondok. Nálatok nincsenek, kreáltál magadnak egyet. Tényleg szívből kívánom neked (mindrn rosszindulat és irónia nélkül), soha ne legyen ettől nagyobb problémád!
Kedves kérdező!
Akkor, amikor mindenkit hülyének nézel magad körül, és erről tökéletesen meg is vagy győződve, na akkor kell venni egy tükröt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!