Testvérem ellopta az életemet?
Van egy rossz hírem,ezt a baromi különleges és egyedi életet már több milliárdan ellopták tőled a nővéred előtt :DDDD
Szerintem amig fejben 5 éves valaki,addig ne játszon felnőttesdit,házassággal meg gyerekvállalással,ennyi a véleményem .
Volt 2 barátnőm. Egyik épp ecsetelte , hogy most H megvan álmai pasija , házasság gyerek külföldi út stb a terve a kövi 2 évre.
Hát jó szurkolunk , hogy minden rendben legyen.
Majd a másik csaj terhes lett , ez a kiskiralLany már akkor húzta az orrát de mikor 3 hónap múlva én is terhes lettem, teljesen kikelt magából , hogy elloptuk az álmait.
Hát bocsi , erre mit lehet mondani.
Végülis megszakította velünk a kapcsolatot heteken belül.
Azóta mi a barátnőmmel élünk szép családban , együtt neveljük a gyerkőcöket az apakkal, ott már azóta új baba is van.
Mis tokely , szült ugyan gyereket de egy éves se volt a baba mikor szwtmentek a hapsival azóta is (már szüléskor is ) az anyjával él. És közben minket fikaz azóta is mert voltunk olyan bunkók , hogy előbb szuletunk mint O , pedig ez az O terve volt. ....
Legyen eszed. Nehogy már rajtad kívül ne lehessen ugyan ez a terve másnak is. Mikor minden harmadik embernek ez a terve az életre ..
Ezek után nem csodálom hogy az ismerőseid helyeselnek neked. Már ismernek.
Nekem is van olyan barárnőm aki képes a legnagyobb baromságokat szent meggyőződéssel ecsetelni és ilyenkor mit lehet tenni? Azt kell válaszolni hogy "Ahham tégyleg" különben bekattan és duzzog hetekig. Te is ilyen lehetsz :D
Szerintem igaza van annak aki azt mondta hogy te csak féltékeny vagy. Volt valami amit a tiédnek éreztél és kárörvendtél a tesódon hogy ő milyen züllött te meg a nagy reménység vagy. Most úgy érzed fordult a kocka. De ettől te még nem leszel kevesebb nála. Nem kéne sajnálnod tőle a normális életet.
Az meg hogy szerinted nem látjuk rendesen de azért se írsz már részleteket, téged minősít. Ennyit osztottál meg velünk mégis mi alapján kéne véleményt formálnunk? Képzeljünk bele minden félét? Ennyi alapján bocs, de hülye vagy.
ha MINDENKI azt írja dilis vagy akkor dilis vagy:D Még ha direkt is csinálta a tesód (amit kétlek) akkor sem akadnék ki a helyedben.
Ugyanis én nem azért házasodtam, hogy mutogassam magam és a férjem hogy "nézzétek de tökéletesek vagyunk" azért akartam házasodni, mert szerelmes vagyok a páromba és gyereket sem mutiba akarok csinálni hanem kettőnknek akarjuk.
te önző érdekből akartad az esküvőt és nem szerelemből és gyereket sem akarsz ha a tesónak van életed szerelmével, nem vagy komplett...
Én megértem a kérdezőt. Talán nem a legjobb módon fogalmazott, ez az "élet ellopás" tényleg elég fura, de értem amit ezzel mondani akar.
Aki még nem volt hasonló szituációban, az úgysem érzi ezt át. Mikor tervezitek az esküvőt, és egyszercsak a másik tart egy rapid eljegyzést meg egy rapid polgári esküvőt (mert jön a gyerek), aztán kijelentik, hogy jön az egyházi esküvő, hatalmas luxussal, 250 vendéggel, 1 millió forintos menyasszonyi ruhával stb. Na meg mikor a másik csaj kezén ott virít egy egyedi, mesés gyémánt, a ti gyűrűtök meg a kutyát nem érdekli.
Én ezt átéltem sógorék miatt, és baromira nem esik jól, hogy csak ők számítanak, csak róluk szól az egész, azt várja mindenki, a miénkre meg el se jön sok rokon, mert az jelentéktelen semmiség lesz ehhez képest a csillogó sznob partihoz képest.
Mi is eltoltuk az esküvőt, mert nem akarunk versenyezni velük. Még a leendő anyósom is egyetértett ezzel, meg bevallotta, hogy megnyugodott, mert a másik fiáékra elmegy minden megtakarított pénzük, és nekünk még nászajándékot se tudnának adni, ha mi is idén tartanánk.
Ezen lehet felőlem röhögni meg beszólogatni, de lepereg rólam. Meg szerintem a kérdezőről is. :)
Hogy a kérdésre válaszoljak: ne foglalkozz a nővéreddel, főleg ha meghívni sem akar téged. Az ilyen nem igazi testvér. A saját lelki békéd érdekében jobban teszed, ha teljesen offolod őt az életedből. Intézzétek a vőlegényeddel úgy a dolgokat, ahogy nektek a legjobb. Anyukádék meg eldönthetik, hogy egy bohóccirkuszt választanak, ahol a gyerekük egy idegenhez megy hozzá, vagy a ti esküvőtöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!