Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális ha a testvérek nem...

Normális ha a testvérek nem hasonlítanak egymásra?

Figyelt kérdés
A srác nagyon magas barna bőrű barna hajú barna szemű a húga meg nagyon alacsony hófehér bőrű kék szemű és szőke hajú. Arcra sem hasonlítanak pedig édes testvérek.
jún. 28. 18:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
jún. 28. 18:53
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiú-lány ikerpárt is ismerek akik kicsit sem hasonlítanak
jún. 28. 18:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljeswn.
jún. 28. 19:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek egy fiú-lány ikerpárt, akik még testvéreknek sem néznek ki.
jún. 28. 19:25
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem már meg is kérdezték, hogy az egyikünket örökbe fogadták, vagy féltestvérek vagyunk az öcsémmel? Mondtam, hogy egyik sem, csak ő apánkra hasonlít jobban, én meg anyámra. De mindkettőnk örökölt valamit a másik szülőtől is, úgyhogy biztos, hogy azonosak.
jún. 28. 20:03
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Az
jún. 28. 20:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Apámék pont olyanok mint amit leírtál. Apám sötétebb bőrű, nyáron nagyon gyorsan lebarnul, barna szemű, feket hajú (vagyis mostmár ősz). A nővére fehér bőrű, kék szemű, szőke hajú.

De ismertem olyan fiú ikerpárt ahol az egyik magas és sötétbarna hajú, a másik alacsony és vörösesszőkés hajú.

jún. 28. 20:12
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Mivel itt fiú-lány testvérről van szó, egyértelmű, hogy a nemi hormonok hatása is nagyon érvényesül: a férfiak sötétebbek (bőr, haj), a lányok meg világosabbak, szőkébbek.

Mi az öcsémmel azonos neműek vagyunk, ám én az anyánk vonaláról örököltem sötétebb hajat és domború körömformát, az öcsém meg az apai nagyapánk vonaláról csaknem szőke hajszínt és nem domború körömformát.

jún. 28. 20:52
 9/20 anonim ***** válasza:
13%
Meg kellene kérdezni anyucit.
jún. 28. 21:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Külsőre rólam meg a húgomról sem mondaná meg senki, hogy testvérek vagyunk, sokáig az érdeklődési körünk is más volt, most már abban valamint a jellemünkben nagyon hasonlítunk, külsőre viszont még mindig nem és valószínűleg nem is fogunk.
jún. 28. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!