Hogyan fogadnád ha gyereked/testvéred, fehérként a feketékre hasonlítana öltözködésben hajviseletben?
Figyelt kérdés
Még manapság is vannak olyanok akiknek tabu ez a téma, ódzkodnak tőle. Tartanak tőlük, és sok magyar úgy van vele hogy van elég cigány körülöttünk, nem kell ide senki.... Előítéletesek velem az emberek, az alapján ahogyan látnak.2020. nov. 30. 01:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem is van elég roma, és nem szeretném ha viselkedésben/ruházatban/hajviseletben azokra akarjon hasonlítani a gyermekem vagy a testvérem. A feketék öltözködési stílusával nincs bajom, egyedül a raszta hajat nem szeretem, kb. rövid hajnál úgy néz ki mint ha egy felmosót ragasztanál a fejedre, hosszúhajnál meg rohadt nehéz a fejed tőle, és sokkal nagyobbnak is hat, szóval nem.
3/10 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd bővebben is példákkal?
4/10 anonim válasza:
Nem tűnne fel mert nem társítok ruházatot pigmentációval.
5/10 anonim válasza:
Hogy fogadnám? Hát majd kinövi, rá fog jönni magától, hogy egy bizonyos kor után már komplett idiótának nézik és nem veszik komolyan a társadalomban, ha más kultúrák öltözködését majmolja. Egyszerűen nem lesz hiteles, ha úgy öltözik mint ha a harlemi gettóban élne, közben meg budai gyerek. :D Tizenévesen még cuki, mert minden kölyök átesik hasonlón, de utána már röhejes.
6/10 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok
16 éves koromig nem igazán foglalkoztam velük, utána egyre jobban beleástam magam a kultúrájukba, olvasom napi szinten az Amerikai híreket, az általuk is kedvelt márkákat részesítem előnyben, többnyire sportruházatokat persze utcai kivitelben.
Szerintem egy ilyen hajban semmi túlzó nincs, nem vagyok oda a nyakláncokért sem, annyi hogy két nagyobb köves fülbevalót hordok.
2020. nov. 30. 19:28
8/10 anonim válasza:
Gyorsan le fog nőni az a haj, s akkor már bem lesz olyan szép.
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak nyak középig ér a hajam emiatt egy sima cornrow-ot csináltattam, ezeket időszakosan 3 havonta érdemes kibontani, és újrafonni mert hamarabb látszik a lenövés mint egy afro haj esetében, arról nem beszélve hogy a csaj aki csinálta figyelt arra hogy ne fonja olyan szorosan mert kopaszodást hajhullást eredményez, sajnos a fehér ember hajszerkezete nem tolerálja az ilyesmit.
2020. nov. 30. 21:09
10/10 anonim válasza:
Addig amig nem azt a hülye gangster slanget használnád, és nem úgy sántitanál mintha jól tökön rúgtak volna, addig semmi bajom nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!