Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átvették már valamelyik...

Átvették már valamelyik híresség öltözködési/hajviseleti szokását?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy amikor nem volt meg a stílusotok,vagy csak sokszor változott,akkor valamelyik hírességet ,,kinéztétek"-e magatoknak a stílusa miatt,amit aztán ti is elkezdtetek. A hajat pedig akár teljes átalakításban is értem (szín,hossz stb.).
2020. júl. 21. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. júl. 21. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Nem teljes egészében, de ha látok olyan ruhadarabot valakin, amit addig nem hordtam, de úgy gondolom, jól állna, akkor beemelem az öltözködésembe. De ez nem feltétlenül hírességekre vonatkozik, van, hogy az utcán látok kellemes stílusú nőt, és megjegyzem, hogy majd ki kell próbálnom.

Egy ideje pl. elkezdtem lazább, lágy esésű ruhákat is hordani, mint ez:

[link]

Nem mutat túl sokat, mégis nagyon nőies és mivel nem mai darab, kitűnik a többi közül.

A félhosszú hajjal is szemezek, de mivel fonni szoktam, ezért egyelőre nem mertem levágatni. Sajnos annyira gondos nem vagyok, hogy minden egyes nap beszárítsam, hogy rendesen álljon.

Illetve szoktam nézegetni egy brit modell blogját, néha ajánl szetteket. Az egyik képen leopárd mintás ruhát viselt, és a legkevésbé sem nyújtott közönséges látványt. Magamnak is kerestem egy hasonlót, egyszerű fazon, térd alá érő, teljesen zárt, csak a minta kihívó egy csöppet. És fantasztikus! Korábban mindig csak strasszos felsőkre, műszörme kabátokra, kilógó tangákra és többcentis műkörmökre asszociáltam a párducmintáról, de rájöttem, lehet azt elegánsan is hordani.

2020. júl. 21. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem Kojakét már elég sokan.
2020. júl. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!