Kik a kedvenc MAGYAR insta celebeitek? Írd meg, azt is hogy mit szeretsz bennük.
Figyelt kérdés
Én már nagyon sok mindenkit követek, ezért főleg kevésbé ismertebbeket írjatok. :)2018. febr. 11. 23:42
1/12 anonim válasza:
Gonzales Jazmin Lolita, Pinter Kincso. Ok igazabol “csak” tipikus tini modellek, de szerintem megis van valami megfogo az instajukban. Magyarok kozul nagyjabol vsak oket kovetem:)
2/12 anonim válasza:
A celeb kifejezést nem használnám, de én @fiftypairsofshoes Vivit mondanám :) Igényesek szépek a képei, és az ő stílusa egyezik meg leginkább az enyémmel. Tény hogy ő elég ismert de stílusban leginkább vele tudok azonosulni. Alexy Vivit is szeretem, Varga Viki, Badics Beatrix(mommyandmore) Nagy Niki(nikinagyniki)
4/12 anonim válasza:
Az insztagrem az elmúlt 2-3 évben semmiről se szól, csak a kondiról és a műnőkről, meg a wannabekról. Szerintem normális ember elkerüli, vannak helyette kevésbé ismert képmegosztók, ahol minőségi a létszám, de akinek celeb kell, annak jó az insztagrem.
5/12 anonim válasza:
Vagy szokásos magyar parasztosan: instagram, nem insztagrem. Aztán röhögnek a külföldiek rajtad, amikor ki se tudod mondani, hogy insztagrem.
6/12 anonim válasza:
Nem igazán celebek, inkább inspiráció miatt követem őket, vagy mert tetszik a stílusuk, esetleg ismerjük egymást.
@nnooemi
@fiftypairsofshoes
@chloeknows
@zuleykaamire
@annacsoknyay
@horvathcinco
@lolapatridge
@mirtillmrs
@nicolemeloche
@sandra_vds
@rebekarpati
@emmaistvanffy
Akik úgymond tényleg 'celebek'
@eniko
@nellitombor
@vanessaaxente
@realbarbarapalvin
@reginadukai
8/12 anonim válasza:
@festyinstyle
@eszterwolf
@wife.life.style
@anitaszk
@blankaban
@natidrencheva
@kniezlflora
@marton_adrienn
Hirtelen az eddig már mások által leírtak mellett ők jutottak eszembe.
9/12 anonim válasza:
@laralakatos
nagyon jó stilusa van,kedved a rajongoival viszont tud neha szemet is lenni...50 ezer kovetoje van instan,es ha en irok neki valamit priviben válaszol:) ja,és szép,EGYEDI képeket rak fel:)
10/12 anonim válasza:
Miben egyedik a kepei, 9-es??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!