Emiatt van oka, hogy ennyire gyülölje az egész családot az öcsém?
22 éves, 8 évvel fiatalabb nálam. Azt nehezményezi, hogy a korkülönbség miatt más körülmények között nőttünk fel. Én 18 évesen autót kaptam és egyetemre járhattam, de időközben sajnos becsődölt a szüleink vállalkozása, és egyik hónapról a másikra mindent el kellett adniuk, így az öcsémnek már tudták ugyanazt előteremteni, amit előtte nekem. 18 évesen el is költözött otthonról, és azóta egyáltalán nem beszél senkivel a családból. Anyu 2 éve örökölt valami kissebb szántóföldet és azt eladta 1.9 millióért, és a pénz 100%-át a tesómnak akarta adni, de nem fogadta el.
Nekem idén lesz az esküvőm, és nagyon szerettem volna, ha eljön az öcsém, és mivel sem telefonon sem pedig személyesen nem tudjuk elérni, így postani úton küldtem el a meghívót már 4 hete, de még nem reagált rá.
"Akkor hirtelen fél év alatt teljesen megőszült és 8kilót fogyott a stressztől"
Hát persze. Nyilván kiborította, hogy a szörnyű, hálátlan gonosz fia nem ájul a lábai elé a csodálattól, amiért ő hajlandó lett volna annak a töredékét adni neki, amit te kaptál. Nem meglepő, az én anyám se értette, hogy mi ezzel a probléma. Igaz, ő legalább nem tett úgy, hogy "egészen tönkrement a hálátlanságomtól". Csak az zavarta, hogy nem villoghatott mások előtt azzal, hogy ő mi mindent adott nekem is (merthogy már a család nagy része is szóvá tette neki a látványos kivételezést a húgommal).
Inkább hagyd békén az öcsédet, és főleg ilyen blőd marhaságokkal ne zaklasd, hogy miatta őszült meg édesanyátok. Gyerekkorában nem kellett volna látványosan semmibe venni hozzád képest, ez a vonat már elment.
Sógorom kapott kb 25 millió örökséget, feleségem 900 ezer Ft-ot.
Földeket, erdőt örökölt a sógor. Feleségem semmit.
Sógorom az apjától havonta kap 200 ezret karjára, mert kitalálta évekkel ezelőtt, hogy erőemelő lesz. Feleségem 1 forintot nem kap. Napelemes rendszert csináltatott aposom a sógornak, felesegemtol elfogadja karácsonykor a 2000 forintos csokoládéra a pénzt, amit olaszbol hoz valami haverja. És sorolhatnám még... 😆
Feleségem tisztelettel beszél az apjával, a fia lekezelő.
Ez van.
Középszerű egyetem lol
Amúgy vótmár és kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!