Mit kellene tennem?
Nagyon nagyon hosszú lenne leírni a történetet teljesen így megpróbálom röviden tömören.:)
A páromnak lesz a születésnapja, szép kerek szám. Elterveztük hogy elmegyünk étterembe romantikázni stb. Direkt szabadnapot kértem erre a napra mert előtte is meg utána is dolgozom. De közben a húgom az nap délutánra kapott idő pontot az autó szervízbe és ő nem igazán ért ezekhez, én is nő vagyok de én azért értek hozzá picit, sajnos senki nem tud vele menni csak én mert én vagyok szabad napos, de így a párommal nem tudnám együtt tölteni a napját csak este. A szüleim ezen rettentően kiakadtak, hogy nem számíthat rám a húgom, lett belőle nagy veszekedés. De bele képzeltem magam a párom helyébe is, hogy nekem sem esne ám jól ha nem tölteném velem a születésnapom. Úgy érzem szétszakadok ebben a helyzetben. Ti mit tennétek a helyemben?
Szülinapos romantikus délután vagy autószervíz?
Miért kell kíséret a szervizbe?
Néma a tesód? Nem kell diagnosztizálni az autót. Ezt és ezt csinálja az autó. Ennyit csak el tud mondani a kuka testvéred!?
Nem is értem ezen miért gondolkozol?!
Töltsd a napot a pároddal.
Ez a te életed,nem kell mindig másokhoz alkalmazkodni,még akkor is ha ez család tag.
"ő nem igazán ért ezekhez, én is nő vagyok de én azért értek hozzá picit"
Mármint mihez értesz? Elvinni egy elromlott dolgot a szerelőhöz? Ha a húgodnál otthon mondjuk elromlik a WC-tartály, akkor "nem értek hozzá" felkiáltással neked hisztizik, hogy hívd ki hozzá a vízvezeték-szerelőt?
Az autószerelő azért van, hogy Ő szerelje az autót, nem a húgodnak kell megcsinálni a műhelyben. A pontos hibát sem kell meghatároznia, elég, ha annyit mond, hogy pl. néha éktelenül nyikorog az autó, a szerelő tudni fogja, hogy az ékszíjat és/vagy vízpumpát kell néznie elsősorban.
A szüleidet meg végképp nem is értem, miért gondolják, hogy a te feladatot lenne a húgod mindennapi életét intézni.
Többen is írták, ha elég nagy a vezetéshez már, akkor el tudja vinni ő is a szerelőhöz. Vagy elmondja neked hogy mi a baj, te pedig mint egy papagáj visszamondod a szerelőnek és erre kellesz?
Vagy te jobban tudod hogy mi rakoncátlankodik az Ő autóján mint ő?
Aki elég nagylány ahhoz, hogy autó legyen a segge alatt, az lehyen elég nagylány elvinni a szerelőhöz.
A szüleid balhéjával nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!