Mit kellene tennem?
Nagyon nagyon hosszú lenne leírni a történetet teljesen így megpróbálom röviden tömören.:)
A páromnak lesz a születésnapja, szép kerek szám. Elterveztük hogy elmegyünk étterembe romantikázni stb. Direkt szabadnapot kértem erre a napra mert előtte is meg utána is dolgozom. De közben a húgom az nap délutánra kapott idő pontot az autó szervízbe és ő nem igazán ért ezekhez, én is nő vagyok de én azért értek hozzá picit, sajnos senki nem tud vele menni csak én mert én vagyok szabad napos, de így a párommal nem tudnám együtt tölteni a napját csak este. A szüleim ezen rettentően kiakadtak, hogy nem számíthat rám a húgom, lett belőle nagy veszekedés. De bele képzeltem magam a párom helyébe is, hogy nekem sem esne ám jól ha nem tölteném velem a születésnapom. Úgy érzem szétszakadok ebben a helyzetben. Ti mit tennétek a helyemben?
Szülinapos romantikus délután vagy autószervíz?
Ha nem lenne szulinapja , szabadnapot se kertel volna szoval igy se ugyse tudtal volna a szerzivbe menni. Amugy en igy csinaltam volna:
-Szia Gizi, holnap utanra kaptam idopontot a szervizb. Eljossz velem?
Szia Juli! Bocs nem erek ra, mar programom van.
😃
Nem ertem miert kell kiseret az autoszerelohoz ? Odaviszi elmondaja mi a baja a tobbi aszerelo dolga.
En se ertek kocsikhoz megse jott velem diszkiseret soha. 🤷♀️🤦♀️
A szabadnapot a párod miatt kérted, a húgod kocsijának szervize miatt nem tetted volna. Ennek megfelelően tőle (és a családodtól) udvariatlan benyögni, hogy ha már kaptál szabadságot, dobd a tervezett programot és menj vele inkább.
Hagyd otthon a bűntudatot és ünnepelj a pároddal.
A kedves szülők, ha ennyire felháborodnak ezen, miért nem tudnak a húgoddal menni helyetted?
Amúgy meg, ha te sem értesz annyira hozzá, sokat nem érsz ott. Ha akar, akkor is lehúz titeket, ha meg nem akkor nélküled sem fog.
Hello, Hugi, a szabadnapot a szülinapos párom miatt vettem ki, és nem az autószerelő miatt. Azért szeretlek, és kérlek, keress más megoldást.
A szüleid miért nem vesznek ki szabadnapot a lányuk kedvéért? Miért a te farkaddal verik a csalánt?
Mint nő mondom a nőnek kedvesem, hogy igaza van azoknak akik előttem szóltak. Értem, hogy nem tudod melyik ujjadba harapj, de ha a húgod elég felnőtt kocsit vezetni, akkor a szervízbe is el tudja egyedül vinni. A szüleidet, pedig felesleges ebbe belevonni, mert felnőtt ember vagy saját élettel. Ha ennyire aggódnak a húgodért menjen apukád vele😊
32/N
Nem te vagy felelős a tesód autójáért! Ha már te kellesz hozzá, kérjen már olyan időpontot, ami neked is jó! Jézusom....
A szüleid miért nem mennek vele, miért téged csesztetnek?
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!