Csökkent a GDP. A Nyugat bekormányozta magát a mocsárba, minket meg visznek magukkal. Azt a bizonyos "keleti nyitást" sokkal komolyabban kellene szorgalmazni?
Európa becsődöl. Aki a kelet felé nyit, annak van esélye a túlélésre, ha képes megtartani az egyensúlyt a piacok között. Európa gazdasági politikája teljesen abszurd. A német cégek próbálnak elmenekülni Németországból annak dilettáns vezetése miatt. Mivel Magyarország legerősebb kereskedelmi partnerei a németek ez hatással van a magyar gazdaságra. És úgy néz ki egyre rosszabb lesz. Főleg, hogy Európa mindenáron összeakarja rúgni a port Kínával is, legalább is a német vezetés ezen dolgozik.
Nem olvastam a cikket, csak hallottam hogy csökkent a gdp. Ezért gyors kerestem egy portált nektek.
Azaz unalmas, hogy szerintetek a nyugaton kolbászból van a kerítés. Miért nem mentek ti nyugatra inkább? Az ország többsége döntött, és nem kérünk a ballib oldalból. Viszont nyugaton megkapjátok a ballib pártokat és az állítólagos jólétet is, kicsit megfűszerezve pár millió migránssal.
Jajj de nagy a vágy az oroszokhoz való csatlakozásra Viktor...
Menjenek előre a fideszes elvtársak Moszkvába, ne várjanak ránk, majd megyünk utánuk 🙄
Nem csak a kerités van kolbászból itt a nyugaton.
Hanem még maga a kolbász is. Sokkal jobb, mint az otthoni.
Szerintem létre kellene hozni egy olyan hatóságot, aki megvédi az országot attól, hogy a mindenkori miniszterelnök a magyar szuvenerenitás ellenében nyugati országokat követhessen és ki kellene az élére Lánczi Tamástat nevezni, hogy az államvédelem érdekében, véletlenül se jusson eszébe a doktorminiszterelnökúrnak ne a magyar érdekeknek megfelelően kormányozni a hazát.
Kellene egy új Államvédelmi hivatal, amit akár Szuveneritásvédelemnek is lehetne nevezni, hogy ne hangzon olyan kommunistáúl.
"Nem is kell nekünk kormány."
Hát jobban is járnánk, ha gyámság alá venne minket az EU.
"Eleve miért a kormány tehet erről?"
Kinek kell biztosítania a keretet a normális működéshez és fejlődéshez? Csak a kormánynak?
Ki qrta el a munkaerőutánpótlás képzését ( értsd oktatást )? Kinek köszönhetjük, hogy nincs jogbiztonság és hogy a haverok bekebeletik a jól induló cégeket? Csak nem a kormánynak és a haverjainak?
Ki találta ki a munka alapú társadalmat és tolta mellé a rabszolgatörvényt? Hmm, vajon ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!