Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális a nővérem, ha azon...

Normális a nővérem, ha azon kiakadt, hogy azt mondtam nem szeretem a sertéshúst?

Figyelt kérdés
Meglepődött, utána meg elkezdett gúnyolódni ezen, mikor náluk voltam, és sertést sütött, és az mondta, hogy ugyebár én nem eszem meg a sertéshúst, akkor nem is ad belőle. Mondtam, hogy a csirkét jobban szeretem, de nem azért mert akkor épp azt csinált, hanem épp bevásárolni készültem, és mondom neki, hogy csirkét akarok venni. Mondta, hogy miért nem veszek sertést. Mondom én a csirkét jobban szeretem. Mikor hazértem whatsappon megkérdezte, hogy sikerült húst venni? Írtam miket vettem, erre azt írta, hogy aha, a lényeg hogy csirke legyen. Amit gondolom szintén gúnyból írt. Nem is értem, hogy ezt hogy képzeli, hogy meg akarja mondani, hogy sertést vegyek mert az milyen jó? Ő meg a csirkét nem szereti, nem is szoktak venni. De én elfogadom, nem mondtam neki, hogy vegyenek és csináljanak csirkét. Azóta is meg van sértődve. De a párja is csodálkozott? Mi van ebben olyan nagy dolog? Azt hittem normálisan el lehet mondani neki. A párja meg azt kérdezte, hogy áttértem valami más vallásra? Ezt sose fogom megérteni, hogy miért nem lehet elfogadni más ízlését? Sütöttem már jó párszor sertést, és mindig azt hittem, hogy na ez most jó lesz. De mindig volt valami mellékíze, ami nem tetszett, rágós volt, és zsíros. Másnál is fordult már elő ilyen, hogy a testvére nem tudta elfogadni azt, ha valamit nem szeret?

2024. máj. 13. 23:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%
Ne valogass mar annyit, legyel legalabb minimalis tisztelettel a novered irant, es edd meg, amit elebed tesz.
2024. máj. 14. 07:28
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Nekem apukám, aki húst hússal eszik, szintén jobban preferálja a csirkét.
2024. máj. 14. 08:45
 13/18 Metionin ***** válasza:
74%
Nem normális, valószínűleg csak feszült volt valami más miatt és kellett neki egy alkalom, hogy kikeljen magából. Szard le.
2024. máj. 14. 11:07
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Én meg annyira finnyás vagyok a húsra, csont, porc stb, ha egyetlen egyre is ráharapok, annyira megundorodom, hogy képes vagyok az egész tányér kaját otthagyni. Ha magam csinálok, csomó része megy a kukába, amit más még simán megenne, de én kizárt. Inkább azt szoktam mondani vendégségben, hogy vegetáriánus vagyok (mondjuk tényleg alig eszem húst és szeretem a vega ételeket). Ha nincs semmi húsmentes, akkor elvagyok a levessel, köretekkel, desszerttel is. Soha nem kaptam emiatt ilyen undok beszólásokat, szerintem ez nagyon gáz egy családban. Nem nekiálltál hangosan fikázni az ételt, csak szóba került, hogy mást jobban szeretsz.
2024. máj. 14. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem normális. Nem mindegy neki hogy te mit eszel?
2024. máj. 14. 15:50
 16/18 anonim válasza:
90%

Az abszolút mindenkinek a magánügye, mit szeret.

Ebbe beleszólni? 😲

2024. máj. 14. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:
20%
Nem nagy dolog kisǔtni egy csirkemellet. 5 perc. Én niztos megtenném neki,ahányszor akarja.
2024. máj. 24. 01:07
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
Magyarazd meg a noverednek, hogy attertel az iszlamra, akkor nem fog tobbet a tisztatalan allat husaval nyaggatni teged.
2024. máj. 24. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!