Normális a nővérem, ha azon kiakadt, hogy azt mondtam nem szeretem a sertéshúst?
Én is ugyanígy vagyok. Én a baromfit (főleg a csirkét) részesítem előnyben. Megeszem a disznóhúst, olykor a marhát de nem vagyok oda értük. Bár hazudok, mert például az oldalast kifejezetten szeretem, plusz kolbász, szalámi, sonka jöhet. De egy disznópörköltnek a szagától is rosszul vagyok, nem tehetek róla. A vadhús, borjú, kecske stb. meg végképp szóba sem jöhet.
Lehet, hogy attól alakult ez így, mert nagypapámnak baromfi üzlete volt és ingyen hozta nekünk a húst, ezt szoktam meg. Édesapám nagyon kényes a húsra, ő még csirkéből is csak a mellét...szóval jól "megkaptam"...
Mondjuk az számomra nem derül ki hogy a tesó min sértődött meg
Az oké hogy meglepődött de ez legyen a legnagyobb gond
Én sem szeretem a sertés húst.
Pl rántott húsból csak a csirkemellet szeretem, a karajt nem bírom, nagyon tömény és rágós.
A disznó többi részét szintén nem szeretem, talán egyedül a sertés comb, amit darált hús formájában megtudok enni, pl fasírtba.
De a csirkmell bármilyen formában jöhet.
Pörkölt is csirkecombból a legfinomabb, illetve a rántott csirkeszárny.
De a sertésnek nem tudok mondani olyan részét, amit szeretnék.
Én a pörkölteket nem eszem. Vagyis, jobban mondva 2 félét megeszek, a többit nem vagyok hajlandó. Nekem senki nem szólt még be ez miatt.
Kérdező, szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!