11 hónaposan sertéshús?
Üdv
Kisfiam most 11 hónapos, a kérdésem az lenne, hogy kaphat e már sertéshúst? A védőnö 1 éves korig kérte, hogy ne adjak neki tehéntejet és sertést. Mennyire kell ezt komolyan venni? A másik kérdésem, hogy ti amikor a ti babátok ilyen idős volt akkor is mèg külön főztetek neki vagy pedig azt ette amit ti? Őszintén már kicsit unom a külön főzést, ötlettelen is vagyok már, egyszerűbb lenne már egy koszton lenni 😁 Illetve mi leginkább sertést fogyasztunk,ezért is jó lenne ha már adhatnám neki.
Ajh, a védőnőd még a 20. században maradt, annyira mérges vagyok ezért... pár dolog kivételével MINDENT be kell vezetni 1 éves kor előtt a legújabb ajánlások szerint. És a legtöbb dolgot kb. mindegy, hogy 6 és 12 hó között mikor. Itt van két releváns cikk a témában:
Természetesen főzéskor, az ételbe kerülve adhatsz neki tehéntejet, de nagyobb mennyiségben 1 éves kor alatt nem ajánlják az ionösszetétele miatt.
Elég hamar kapott. A csirkehús után azt vezettem be.
Csak akkor főzök neki külön, ha tudom, hogy ami van, azt nem eszi meg.
De ma pl. rakott krumpli volt, abból is evett.
10hósan már mindent is ettek. Mézet, mákot, mogyorót, mindent.
Disznóhúst 7-8 hónaposan már kapták.
2024 van. 6 honapos kortol MINDEN adhato, kiveve mez.
Igen, gomba, es tenger gyumolcsei is. Kicsit haladj a korral, a tudomannyal, az sem allt am meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!