Miert nem áll ki mellettem a párom?
Most hetvegen lesz parom apukájának a szülinapja es úgy volt 6-an leszunk de tegnap beállitott parom batyja aki tavaly eleg csunyan beszelt velem es azota sem kert bocsanatot igy mondtam a paromnak,hogy en nem szeretnek menni..azota nem beszel velem,elvonult kulon szobaba aludni...
En annyit vartam volna hogy legalabb megemliti a batyjanak hogy jobb a bekesseg es egy bocsanatkeresbe senki nem hal bele...ha ez megtortenne szo nelkul mennek de igy nincs kedvem es elszomorit hogy a parom ki se all mellettem,hogy mondaná megerti rosszul esik es finoman beszelne a batyjaval...
Jól latom vagy nincs igazam?
Egy múltbéli dolgot felesleges lenne most előhozni, akkor és ott kellett volna a párodnak kiállnia melletted, és ha nem tette ezt már régen meg kellett volna beszélnetek. Most már a gyerekes viselkedésed a báttyal szemben, és a tiszteletlenséged az apóssal fog feszültséget kelteni. Legyél nagyvonalú és hátha majd magától mondja ki a sógor a bűvös szót. A leírásodból az derül ki, hogy egyébként nem találkoztok gyakran, szóval ha nem is kér bocsánatot, egy pár órára el lehet viselni a jelenlétét - ami nem jelenti, hogy bájcseverészni is kell vele.
Nekem egyébként az is fura, ahogy most a párod duzzogással reagált... valami úgy érzem kimaradt a történetedből....
Itt nem a sógor kell kimondja a bűvös szót és nem tőle kell kikoldulni, mert méltatlan! Itt a férj kell kiálljon es azt mondja, hogy többet ezt a hangnemet nem fogadom el a feleségem irányában! Es meg van oldva!
Nem kell belevonni az apóst, a macskát es a tűzoltókat senkinek semmi köze, kulönben akkor bárki bánthatja a férje mellett és az ül és hallgat , akkor ugyanúgy valaki megfoghatja a fenekét, stb es akkor mit csinál, nekiáll verekedni sajat magáért, amíg a férje duzzog? A ferfi egyik funkciója a védelem!
Kérdező! Nektek kell kiállnotok magatokért és egymásért.
Én nem féltem párom keresztapját kiosztani, mikor párom egész famíliája előtt elkezdte alázni a páromat.
Mikor megmondtam neki a magamét érdekes mód mindenki csöndben maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!