Miert nem áll ki mellettem a párom?
Most hetvegen lesz parom apukájának a szülinapja es úgy volt 6-an leszunk de tegnap beállitott parom batyja aki tavaly eleg csunyan beszelt velem es azota sem kert bocsanatot igy mondtam a paromnak,hogy en nem szeretnek menni..azota nem beszel velem,elvonult kulon szobaba aludni...
En annyit vartam volna hogy legalabb megemliti a batyjanak hogy jobb a bekesseg es egy bocsanatkeresbe senki nem hal bele...ha ez megtortenne szo nelkul mennek de igy nincs kedvem es elszomorit hogy a parom ki se all mellettem,hogy mondaná megerti rosszul esik es finoman beszelne a batyjaval...
Jól latom vagy nincs igazam?
Szerintem szakits a pasiddal. Ez a csalad csak jobbat erdemelhet mint te.
Ezt a hisztit 🤦♀️
Mar az ovodas gyerekemnek is azt tanitom, hogy ne engem nyuzzon hanem menjen es beszeljek meg a masik gyerekkel.
Ugy latom te leragadtal egy ovi alatti szinten.
Hovatovabb tegyuk fel a parod kozbejar az erdekedben.
" -Te józsi kérjééé má bocsanatot a julitol mert tiszta hiszti nem birom
- Oke béla meglesz...
- Bocs juli"
Most ettol neked tenyleg jobb ? 😂 es ha nem ket bocsanatot ? Akkor meg 10 ev mulva is azert hagyod ki a csaladi ebedet merg jozsi beszolt 10+ eve ? 😂
Teljesen igazad van Kerdezo. A bugris nem tud viselkedni, a baratod nem all ki melletted es ezzel magat minositette, LE.
Amugy nem ertem! Nem ertem, hogy ebben az esetben MIERT NEKED kene odalallni, amikor MINDEN MAS esetben a felesegek a ferjuktol varjak el, hogy allitsanak az anyjukon: a necces anyoson! Nem kicsit furcsa am ez az alszent kettos merce... ;-)
Egy tavalyi sztori miatt most hisztizel? Akkor miért nem rendezted le?
Komolyan azt hitted, hogy a másik gyerek nem lesz ott azapja szülinapján? Meghívtak, menj el. Legközelebb nem hívnak, aztán azért is hisztizhetsz...
A párodnak van farka, de nem férfi. Pusztán a faroktól nem lesz senki az.
Nem hajlandó kommunikálni, nem is tud, tehat egy elég bunkó ember.
Nem tudja, hogy a családban hogyan kell viselkedni, hol kell meghúzni a határt!
Elsősorban a testvérének nem kellett volna lehetőséget adjon, hogy belemásszon a köztetek levő konfliktusba, es ha már megtette, akkor kellett volna kikérje számodra a hangnemet es meg kellett volna kérje, hogy ne szóljon bele a vitába. Azt ti ketten kell elintézzétek, nem a testvére.
Es a határt közted es a testvere közt ő kell meghúzza, mert neked semmi közöd a testvéréhez, ti a férjed által kapcsolódtok egymáshoz, es ő is kell tiszta vizet öntsön a pohárba.
Sajnos egy csimpánzzal élsz
Ha mások előtt vitázik a párjával, akkor sem illik beleszólni senkinek es ha valaki pontrateszi a nőjet akkor meg kerje az illetőt, hogy ne szóljon bele es ne engedje meg magának hogy sértegesse a nőjét
De a férfi aki szereti a nőjét ezt ösztönösen teszi, ha meg kell kérni rá, ez régen rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!