Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert nem áll ki mellettem a...

Miert nem áll ki mellettem a párom?

Figyelt kérdés

Most hetvegen lesz parom apukájának a szülinapja es úgy volt 6-an leszunk de tegnap beállitott parom batyja aki tavaly eleg csunyan beszelt velem es azota sem kert bocsanatot igy mondtam a paromnak,hogy en nem szeretnek menni..azota nem beszel velem,elvonult kulon szobaba aludni...

En annyit vartam volna hogy legalabb megemliti a batyjanak hogy jobb a bekesseg es egy bocsanatkeresbe senki nem hal bele...ha ez megtortenne szo nelkul mennek de igy nincs kedvem es elszomorit hogy a parom ki se all mellettem,hogy mondaná megerti rosszul esik es finoman beszelne a batyjaval...

Jól latom vagy nincs igazam?

2024. máj. 11. 05:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
87%

Én nem értem, hogy az apja szülinapja esetén te miért gyerekeskedsz a testvére miatt. Az a nap az apáról szól, nem rólad, meg a te konfliktusodról egy harmadik személlyel, szóval szerintem gyerekes gőg, hogy te a jelenlétedet megvonod az eseményről ami lehet jól esne az apának...

A felnőtt viselkedés az őszinte kommunikáció lenne TŐLED, de ne azt mondd, hogy te nem mész, hanem azt fejts ki a párodnak, hogy téged mi bánt, de ne a jelenléted megvonását ne azokon verd le, akik semmiről nem tehetnek? Akkor most az apa pl. nem sértődhetne meg azon, hogy te nem mész el a szülinapjára?...

2024. máj. 11. 08:49
 12/42 anonim ***** válasza:
79%
A pasikat nemszokta érdekelni ez a műhiszti. Nem kért bocsánatot, mert szerintem ő már el is felejtette a szituációt. Mivel lennél előrébb, ha a tesód felhívja, hogy kérjen bocsánatot? Ő meg azután elmondja, hogy sajnálom, hogy egy éve ezt mondtam. Én nem érezném jobban ettől magamat. Sőt. Nekem inkább megalázó lenne, hogy bocsánatot kérettem mint valami hercegnő.
2024. máj. 11. 09:07
 13/42 anonim ***** válasza:
79%

Mi is mentünk a mama szülinapjára, pedig sem én, sem a párom nem beszélünk anyóssal. Most szegény mama nem ártott semmit, hogy mi ne menjünk.

Ugyan az a szitu. Nem a párod apjával van zűr, ne rajta csattanjon.

2024. máj. 11. 09:17
 14/42 anonim ***** válasza:
43%
A párod tesójának mi a rossebért kéne melléd állnia egy kettőtök közti konfliktusban? Nyilván nem fog, a testvére mindig a testvére volt és lesz is, te meg egy partner. Aki mellesleg tényleg egy hisztis pin@, ha alsóhangon majdnem fél évvel később is játssza a drámát, nem mellesleg a szerelme apukájának a napján, aminek semmi köze se a tesóhoz, se HOZZÁD. Ja hogy ez a legfőbb baj, nem rólad szól…
2024. máj. 11. 09:33
 15/42 anonim ***** válasza:
23%

Itt inkább arról van szó, hogy ő a bátyjának ad igazat. Örülj neki, hogy a párod pártatlan ember, aki racionálisan gondolkodik, és nem fogja csak azért a te pártodat, mert te vagy a párja, ha egyszer nem veled ért egyet. Felnőtt ember, saját véleménnyel, fogadd el, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, ahogy te.

A születésnapra meg jobb, ha nem mész, nem kell mindegyiken ott lenned, legyen olyan alkalom is, amikor az öreg csak a fiaival van.

2024. máj. 11. 10:41
 16/42 anonim ***** válasza:
55%
Párod is óvodás módjára viselkedik. Te is tedd ezt, me beszélj azzal, aki megbántott, vagyis párod tesójával. Úgy látszik, náluk a családban ez a módi.
2024. máj. 11. 10:55
 17/42 anonim ***** válasza:
66%

1. A történet egyik fele. Apósod arról, hogy te az egyik fiával nem vagy jóban, nem tehet. Csak azért nem elmenni, mert te nem kedveled a sógorod és ő is ott lesz, nettó hiszti.

2. A sztori másik fele. Ha a párom azért, mert a tesója csúnyán beszélt velem bocsánat kérés nélkül, és nem vagyok ezért hajlandó olyan rendezvényre menni ahol ő is ott van és elmenne tőlem külön szobába aludni, másnap már nem lenne a párom. Úgy költöznék el, mint a pinty, ha nem hajlandó elfogadni, hogy nem tűröm, hogy megalázzanak és utána még családi rendezvényen bájologjak.

Szerencsére az én férjem a családi rendezvény kellős közepén is kiáll értem, és ha kell akárki születésnapján ott hagyja a családot, ha azok nem hajlandóak a kötekedéssel leállni és sértegetnek vagy engem, vagy a gyerekeinket.

2024. máj. 11. 10:57
 18/42 anonim ***** válasza:
40%
Örülj neki, hogy külön alszik, nyugodtabban tudsz így aludni.
2024. máj. 11. 11:18
 19/42 anonim ***** válasza:
43%
Ezzel, hogy elvonult külön szobába aludni, meg nem szól hozzád, tulajdonképpen szakított veled, csak azt vârja, hogy te mondd ki, hogy vége.
2024. máj. 11. 11:22
 20/42 anonim ***** válasza:
50%
Le hülye p*csázott és ezt te azóta is dédegleted sérelemként? 😅 Neked komoly problémáid lesznek még az életedben.
2024. máj. 11. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!