Atjon a baratnoje?

Figyelt kérdés
sziasztok az a helyzet hogy az ocsem 14 eves es van egy barátnője. en nem itelek el senkit csak szimplan zavar es nem illenek szerintem össze. a lany szulei kardos c*ganyok es a lany a 8 osztalyt se jarta ki. a tesom athivta hozzank amikor nem volt otthon senki es a szuleim erthetoen kiakadtak. probaltam beszelni vele de nagyon vedi ezt a lanyt. mellesleg koszonni se koszon nekemxd nem azzal van baj hogy athivta, hanem azzal hogy be se mutatta meg itthon es szerintem eloszor be kene mutatnia utana athivogatni

2024. máj. 10. 21:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Namer a gyúrcsányjobb vót?! 🤣
2024. máj. 12. 12:15
 32/40 A kérdező kommentje:
egyatalan nem dicsekszek a 8 osztallyalXD ez alap 16 evig tankoteles az ember. egyetemre jarok ha erdekel. es igen erdekel hogy mit csinal az ocsem. egyutt vannak egy ideje, a lany szulei agresszivek, egyszer elkisertuk az ocsem hozza egy vacsorara, hat az apja majdnem megutotte apamatXD nemtudjuk miert, na azota vannak problemak, de a lanyt fizikailag nem bantja
2024. máj. 12. 22:16
 33/40 anonim ***** válasza:
52%
Én is cigány vagyok. Többségünk szemtelen, kúltúrálatlan, erőszakos, koszos, büdös, buta. Ez van, mi ilyenek vagyunk. Változni a nagy többség nem fog.
2024. máj. 12. 23:06
 34/40 A kérdező kommentje:
bizony
2024. máj. 13. 06:17
 35/40 anonim ***** válasza:
52%
Megesszük a pogácsát a boltba vásárlás közben. Aztán letagadjuk. Még akkor is, ha van kamerafelvétel. Cigit keregetünk, de nem is egyet, hanem többet, mert későbbre is legyen. Ácsorgunk a hüsbe, meg ücsörögünk a padon, pihenünk. Lessuk kit lehet lehuzni valamivel. A munka büdös. Nyáron meleg van, télen hideg. Mindig talalunk okot, hogy ne kelljen dolgozni. Várjuk a segélyt, mert abban vagyunk, nekünk az alanyi jogon jár. A polgármester azért van, hogy állandóan húzzon ki a szarból, mivel nekünk alsó hangon, 5-6-7 gyerekünk van. Mintha pisztolyt tartottak volna a fejunkhoz, hogy kötelező ennyi gyereket vállalni. Védekezni, hogy ne szaporodjunk, eszünk ágában sincs. Kötekedő, erőszakos, kúltúrálatlan emberek vagyunk mi cigányok, akiket sehol nem lehet megtűrni... Csak a magyar nép visel el minket. Bár a szerb cigányok is eléggé veszélyes emberek. Ja! Majd el felejtettem! Csapatban, csoportokban vagyunk kemények. Azt hisszük, ha kiabalunk, nekünk van igazunk... Stb. Hát ilyenek vagyunk mi cigányok!
2024. máj. 13. 07:56
 36/40 anonim ***** válasza:
#6 "összeáll cigányokkal", figyelj már te nagy magyar kislány. Mire fel nézel le bárkit is? Wow neked megvan a 8 osztályod is, hát gratulálok!!Hatalmas teljesítmény!👏🏻👏🏻Megkérdezném hogy valaha legalább egyszer is belegondoltál e hogy annak a lánynak miért nem sikerült? Ismered? Vagy mire fel beszélsz te így róla? Lényeg a lényeg, nem te vagy vele együtt, nem a te dolgod. Majd ő eldönti hogy kivel van és kivel nem.
2024. máj. 15. 21:03
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemre persze🤣🤣🤣Meg mar az apja majdnem megutotte apadat amikor vacsorara kisertetek hozzajuk ezelott meg azt irtad hogy be se mutatkozott nektek semmi most meg mar a szuleitek is talalkoztak. Hazudgalsz itt ossze vissza
2024. máj. 15. 21:09
 38/40 A kérdező kommentje:
XGDD fogyatekosok vagytok konkretan
2024. máj. 15. 21:43
 39/40 anonim ***** válasza:
Itt konkretan a fogyatekos az pont te vagy, nem mi. Mondjuk ugyse birod felfogni
2024. máj. 16. 11:01
 40/40 anonim ***** válasza:

Öcséd dolga majd ha elhagyja a csajt és megverik így járt...

Nem a fajtával van bajom, hanem amazzal a fajtával... Ha tényleg "kardosok"

azok nem jók.

2024. máj. 16. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!